2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین

165 بازدید | 18 پست

آخرین روزای هفته۲۹ ام

زیردلم سمت چپ تیرمیکشه

بچم تکونم میخوره

خطرناکه؟

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا  بخواب استراحت کن

من هفته ۷که لکه بینی داشتم اومدی تااپیکم راهنمایی کردی

الانم دیدمت خوشحال شدم

اومدم خوابیدم رو تخت همین

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
من سمت راستم درد میکنه سمت چپمم درد گرفته 

شماام بارداری هفته چندی؟

درد من مثل تیرکشیدن یهویی تخمدانه

من هفته ۷که لکه بینی داشتم اومدی تااپیکم راهنمایی کردی الانم دیدمت خوشحال شدم اومدم خوابیدم رو تخت ...

فدات😍🌹

اره استراحت کن خوب میشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

فدات😍🌹 اره استراحت کن خوب میشه

بعدسونو انومالی سونو دیگه ای رفتی؟

بعدسونو انومالی سونو دیگه ای رفتی؟

نه دیگه نرفتم دکتر ننوشت برا ۳۱ هفته نوشته ‌ک شنبه میرم

شما رفتی؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه دیگه نرفتم دکتر ننوشت برا ۳۱ هفته نوشته ‌ک شنبه میرم شما رفتی؟

نه نرفتم

دکتر برای هفته۳۰نوشت که سونو نوبت نداد

۲۳ام اسفند داده که میشم۳۲هفته کامل

نه نرفتم دکتر برای هفته۳۰نوشت که سونو نوبت نداد ۲۳ام اسفند داده که میشم۳۲هفته کامل

شما قند بارداری هم دادین هفته ۲۶ واجبه ؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
شما قند بارداری هم دادین هفته ۲۶ واجبه ؟

اره هفته ۲۶ رفتم

قندناشتام۷۱

۱ساعت بعد۱۰۰

دوساعت بعد۹۲

دکتر گفت خوبه مشکلی نیست

فقط دیابت نبود

ازمایش خون و ادرار هم بود

اره هفته ۲۶ رفتم قندناشتام۷۱ ۱ساعت بعد۱۰۰ دوساعت بعد۹۲ دکتر گفت خوبه مشکلی نیست

خیلی لطف کردی جواب دادی

من فک کردم مهم نیس رفتنش جون همیشه قندخونم پایینه

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
اره هفته ۲۶ رفتم قندناشتام۷۱ ۱ساعت بعد۱۰۰ دوساعت بعد۹۲ دکتر گفت خوبه مشکلی نیست فقط دیابت نب ...

هزینش چقدر میشه؟ چقدر چکاپ داره بارداری 💁‍♀️

خیلی لطف کردی جواب دادی من فک کردم مهم نیس رفتنش جون همیشه قندخونم پایینه

نه حتما برو بذار خیالت راحت بشه

هزینش چقدر میشه؟ چقدر چکاپ داره بارداری 💁‍♀️

من دولتی رفتم بابیمه تکمیلی نهایت ۲۰تومن شده باشه

همسرم پرداخت کرد من ندیدم اصلا چقدشد