روز ولن خاستم بهش تبریک بگم با کلی شوق و ذوق بهش پیم دادم با سرد رفتاریش ذوقم زد خابوند🙂حتا جواب سلامم با بی میلی داد... اخرش گفت شارژ گوشیم کمه از اون موقع تا الان نه من بهش پیم دادم نه اون البته ناگفته نمونه من خیلی قبلا پیشقدم میشدم واس چت و خودم اول بهش پیم میدادم ولی دیگه خسته شدم🙃اون قبلا فوقش یه روز میتونست بدون من دووم بیاره ولی الان تا یه هفته میتونه ازم بی خبر بمونه🙃قبلا هم مورد داشتم🙂ولی یه حسی بهم میگه اون پیم میده... اخه حرف کات نبود وسط فقط قهر کرد رفت... ولی بیادم دیگه تحویلش نمیگیرم... بگزریم... چرا اینقد عوض شد؟ یهو عوض شد... الان نه گریه میکنم نه درد میکشم ولی یهو دلم گرفت نمیدونم چرا♥️🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد محلش نذار.. اومدم ذوق نکن اشتیاق نشون نده دلیلشم نخواه ازش بهت بگه حتما مردا این موقعها دلیل خودشونو دارن. اگر باز به این روند ادامه داد کات کن برات ازش دوست پسر خوبی در نمیاد
عشقشون تاریخ مصرف داره. اوایل خیلی داغن و بعد مدتی که طرف عادی شد کاملا برعکس میشن. یا دختر دیگه ای بهشون پا بده حرفای قبلیشون فراموش میشه. باعث ناراحتیه خودمه گفتن اینا ولی الان 85 درصد پسرها .....................