2777
2789
عنوان

بعضیا چرا انقد سنگ دل و کینه این🙂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
اون اره ولی باز هرروزش جنگ و دعواس دیگه داره دیوونم میکنه یه روز خوب یه روز بد نمیدونم چیکار کنم دا ...

چرا دعوا میکنین؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اره ولی باز هرروزش جنگ و دعواس دیگه داره دیوونم میکنه یه روز خوب یه روز بد نمیدونم چیکار کنم دا ...

اره والا منم اوضام همینه همیشه هر روز جنگ و دعوا یه روز گرم یه روز سرد یه روز عاشقمه یه روز ازم متنفره اخرش به جایی نمیرسم من باهاش🙃

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
چرا دعوا میکنین؟

بهونه میگیره همش از همه چی دعوا راه میندازه

مثلا امشب اومد خونمون معدم درد میکرد خیلی سرحال نبودم بعد ک رفت زنگ زده یه دعوایی راه انداخته پشت تلفن باهام ک نگو و نپرس😔

پزشک مملکت از نوع دانشجوش😝...👩‍⚕️💉
بهونه میگیره همش از همه چی دعوا راه میندازه مثلا امشب اومد خونمون معدم درد میکرد خیلی سرحال نبودم ب ...

توام تو دعوا همراهی میکنی یا سکوت میکنی؟ یا اینک ارومش میکنی؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
توام تو دعوا همراهی میکنی یا سکوت میکنی؟ یا اینک ارومش میکنی؟

اول ارومش میکردم حتی اگ مقصر بوده باشه ولی جواب محبتامو با داد و بیداد میداد

دیگه الان هیچی نمیگم ن حرفی ن شکایتی هیچی

جونم ب لبم رسیده 

پزشک مملکت از نوع دانشجوش😝...👩‍⚕️💉
از کجا فهمیدی گلم؟ حس ششمی چیزی هستی؟ 

نه حس ششم‌نیستم

فقط اینکه خودمم تو شرایطت بودم

اولین پسری ک عاشقش شدم و بعد از کلی سلیطه بازی باهاش دوست شدم بعداز یکی دوماه یهو گزاشت رفت

انقد یهویی و بیخبر بود ک واقعا نمیدونستم مرده ست یا زنده

نه جواب گوشیشو میداد ن هیچی

🥴بعدازون حرومزاده هیچ پسری ب دلم ننشست همشون محض سرگرمی بودن

البته بعداز دوسه ماه اومد ولی تهش خودم کات کردم

نه حس ششم‌نیستم فقط اینکه خودمم تو شرایطت بودم اولین پسری ک عاشقش شدم و بعد از کلی سلیطه بازی باها ...

اها چه بد😟😕اینم یهویی عوض شد😟

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂