2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوماهه واژنم بوی خیلی بدی میده دکترم رفتم داروهاشو میخورم خوبه همینکه نخورم بازم بوش میاد ترو خدا کسی دلیلشو می‌دونه نه ساله ازدواج کردم همچین چیزی اتفاق برام نیوفتاده خیلی ناراحتم

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
من دوماهه واژنم بوی خیلی بدی میده دکترم رفتم داروهاشو میخورم خوبه همینکه نخورم بازم بوش میاد ترو خدا ...

ببین روز آخر پریودت تخم شوید دود بده یه منقل کوچیک  شوید دود بده یه گلدان برعکس بذار پاهات باز کن دود بره داخل بدنت  دورتم چادر ببند دود نره بیرون

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
ببین روز آخر پریودت تخم شوید دود بده یه منقل کوچیک  شوید دود بده یه گلدان برعکس بذار پاهات باز ...

خدا خیرت بده یعنی درست میشه

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
تخم شوید  عطاریا دارن

مرسی مهربون⁦❤️⁩🌹