2777
2789

درد داشت؟

یا با بیهوشی انجام دادین؟

من ۸ ماه اقدام نا موفق داشتم بنظرت این ماه برم عکس یا چند ماه دیگه هم صبر کنم؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماه

دو ماه اقدام کردی نشد بعد عکس گرفتی؟چقدر زود!

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
عهه پس میرن عکس رنگی بخاطر اقدام ناموفقه..اخه جاریم رفت گفتم براچی میری گفت دکتر گفته پریودم اینوراو ...

😂😂😂😂

عهه پس میرن عکس رنگی بخاطر اقدام ناموفقه..اخه جاریم رفت گفتم براچی میری گفت دکتر گفته پریودم اینوراو ...

جاریت فک کرده ملت دوراز جون شما اسکلن

دو ماه اقدام کردی نشد بعد عکس گرفتی؟چقدر زود!

دکترم سریع نوشت 

قبلشم سه چهار ماهی جلوگیری نمیکردم بعد رفتم دکتر اونم قرص و دارو داد روهم شد شش ماه 

همون ماهی که عکس رنگی انداختم باردار شدم خداروشکر

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
۱ سال بعدش رفتم.الان ۲ سال و نیم ازون روزا گذشته و هنوزم در انتظارم...

درد داشت؟

لوله هات اکی بودن؟

خب شاید مشکل از اسپرم شوهرت عزیزم

دکترم سریع نوشت  قبلشم سه چهار ماهی جلوگیری نمیکردم بعد رفتم دکتر اونم قرص و دارو داد روهم شد ...

خداروشکر گلم

لوله هات گرفتگی داشتن؟