2777
2789
عنوان

درمورد بدی خانواده همسر

218 بازدید | 18 پست

دوستان اگه خانواده همسرتون واقعااا اذیتتون کنن.به طوریکه دلشون بخواد بهتون نیش وکنایه بزنن وشما هم سکوت کنید چکارمیکنید چون واقعا توهین بهم کردن دلم صاف نمیشه ببینمشون،و اخلاقی که هم دارم جواب توهین وکنایه نمیتونم بدم احساس میکنم شان ام میاد پایین.دخالت وتوهین وهمه چی.چون زیاد اینکارو کردن وخیلی حرفای بد بهم زدن دیگه خودم کوچیک میشم برم ودلمم صاف نیست ازشون.حالا ازتون سوال دارم.هستین عزیزان بپرسم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من تصمیم دارم نرم ،چیکارکنم شوهرمو نباید محدودکنم بره؟آخه راه دورم هست یعنی بزارم تنها بره.آخه هروقت میریم شب هم میمونیم خونشون روستا هست.باید به شوهرم بگم مثلا شب نمونه یا نه؟اصلا تکلیف چیه

الان من تصمیم دارم نرم ،چیکارکنم شوهرمو نباید محدودکنم بره؟آخه راه دورم هست یعنی بزارم تنها بره.آخه ...

اگر زندگیت و میخوای باید تحمل کنی منم مادرشوهرم زبونش نیش داره اصن دست خودش نی من و نرنجونه روزش شب نمیشه تحمل کن محترمانه ی وقتا ی چیزایی بگو قطع رابطه روش درمانش نی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اگر زندگیت و میخوای باید تحمل کنی منم مادرشوهرم زبونش نیش داره اصن دست خودش نی من و نرنجونه روزش شب ...

بهم توهین کردن بدجور.منم چیزی نگفتم ولی گفتم تو دلم دیگه نمیرم خونشون تا بفهمن زخم نزنن

بهم توهین کردن بدجور.منم چیزی نگفتم ولی گفتم تو دلم دیگه نمیرم خونشون تا بفهمن زخم نزنن

به همسرت بگو یا همون موقع خیلی محترمانه بگو مگه من چیزی گفتم کاری کردم توهین میکنین 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ب هیچ نوان نذار شوهرت تنها بده ک مادرش پرش کنه 

مگه میشه نزارم بره.واونام نیان؟تازه تلفنی هرروز درتماسن یعنی پشت تلفنم کارخودشو میکنه.بخدازندگیم سرد شده بس که اینا تو زندگیمون دخالت کردن