2777
2789

سلام الان ۹هفتم جنین ۷ هفته رشد نکرد سایتوتک استفاده کردم جنین دفع شد پریشب خیلی درد و خونریزی داشتم ولی فقط ۲ساعتی بود،تا الان نه درد دارم  فقط یکم خیلی کم خونریزی دارم.

ببخشید اینو میگم نمیدونم چیه یه چیزی مثل گوشت لخته بزرگ دم واژنمه دست که میکشم لمس میشه.احساس میکنم همینه که جلوی خونریزیمو گرفته

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

دوتا بیمارستان رفتم فقط میگن کورتاژ،اصلا نه اسم قرص میارن نه چیزی

مم ای دی اف بودم نمیخوام کورتاژ کنم

دم نوش خونگی و طناب زدن و پیادروی هم زیاددیروز داشتم

کسی بوده تجربه این تیکه ای که میگم دم واژنمه داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟ یعنی اینی که گفتم خطرناکه؟

اخه اینکه نمی تونی سقط کنی خوب خطرناکه دیگه بهر حال شما ای وی اف کردی با دکترت تماس بگیر اگه گفت طبیعیه که هیچ اگه گفت بیا خوب برو یه سر تاخیالت راحت بشه من خودم سه بار سقط کردم تا بحال همچین چیزی ندیدم 

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
اخه همچبن چیزی نمیمونه تو واژن که میفته دیگه 

نمیدونم اینی که دست میزنم حسش میکنم چیه پس؟

اخه پریشب که جنین دفع شد و لخته زیاد داشتم،بعد یه چیزی مثل رگ های سفید از همین که میگم اویزون بود میکشیدمش بیرون ولی تیکه تیکه میشد ،همش نیومد بیرون

اخه اینکه نمی تونی سقط کنی خوب خطرناکه دیگه بهر حال شما ای وی اف کردی با دکترت تماس بگیر اگه گفت طبی ...

جنین که اومد افتاد،کلی هم لخته و خونریزی تا حدود ۳،۴ ساعت داشتم،

دکترم تا ۵شنبه نیست

نمیدونم اینی که دست میزنم حسش میکنم چیه پس؟ اخه پریشب که جنین دفع شد و لخته زیاد داشتم،بعد یه چیزی ...

چی بگم والا من همین ماه پیش سقط داشتم همچین چیزی نبود کلا دو ساعت درد شدید داشتم رحمم منقبض میشد خیلی هم لخته دفع نکردم در حد دو تا نصف کف دست بود بعدشم دیگه کلا درد نداشتم و خونریزیمم در حد پریودی بود حدود 5 روز که بعدش رفتم سونو واژینال 

چی بگم والا من همین ماه پیش سقط داشتم همچین چیزی نبود کلا دو ساعت درد شدید داشتم رحمم منقبض میشد خیل ...

منم همون حدود ۳،۴ساعت درد و دفع داشتم ولی فقط جنینو دیدم اونکه میگین اندازه کف دسته،اونو ندیدم بیاد فکر کنم همینه که گیر کرده.ای خدا چکار کنم

منم همون حدود ۳،۴ساعت درد و دفع داشتم ولی فقط جنینو دیدم اونکه میگین اندازه کف دسته،اونو ندیدم بیاد ...

بنظر من کورتاژ نرو هیچ اتفاقی نمیفته صبر کن ببین خونریزیت کمتر میشه یا نه دکتر خودت که اومد برو تا سونو واژینال کنه , فقط این مدت یه ورق قرص داکسی سایکلین مصرف کن حتی اگه بقایا باشه اجازه نمیده که عفونت کنه دکتر من که بهم داد و گفت حتی اگه بقایا هم داشتی مهم نبود صبر میکردیم با پریود بعدیت خودش بیاد 

بنظر من کورتاژ نرو هیچ اتفاقی نمیفته صبر کن ببین خونریزیت کمتر میشه یا نه دکتر خودت که اومد برو تا س ...

خداخیرت بده یکم استرسم کم کردی.

داکسی رو چندساعته بخورم؟

الان رفتم دستشویی یه تیکه هایی مثل پوست ازم اومد.فردا میرم دکتر ببینم چی میگه

باورم نمیشه

من زیاد کامنت نمیذارم ولی چندین ساله پیگیرتم

خیلی خوشحال بودم باردار شدی

خدایا قربون حکمتت دل این عزیز رو شاد کن اخه خیلی سخته😔😔😔😔😔

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️