2777
2789
عنوان

طب سنتی بهم گفته کل بدنتو سردی گرفته شماهم درگیرین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6170 بازدید | 67 پست
متاسفانه ۹۰درصد جامعه درگیر سردی هستن من خودم در زمینه طب سنتی فعالیت دارم

من سعی میکنم غذا هامون رو از ادویه های گرم استفاده کنم

مثلا دارچین و زعفرون و این جور چیزا 

خرما و شیره خرما هم استفاده می‌کنیم 

شیر و فرنی  رو هم به پسرم با دارچین یا شیره  میدم معمولا 

چقدر تاثیر داره تو سردی مواد غذایی سرد مثل برنج رو گرفتن؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۹ سال😐 والا این دیگه اسمش درمان نیست گلم  ۹ سال یک عمره

بله من نمیدونستم دوسال کامل خودمو درمان کردم چون هر چی میرفتن می گفتن ای وی اف من زور داشت برام ۳۰میلیون بدم این چرت پرتا 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
اصلا اینجوری نیست من با طب سنتی خودم خودمو درمان کردم بعداز ۹سال حامله شدم خواهشن انرژی منفی ندید&nb ...

همش سس شهره

من پیش روازاده هم رفتم مزخرف و آشغال

پیش دکتر فهیمی رفتم   تو مطبش زده ابن سینای زمان😏😏😏

نکبت  

حلالش نمیکنم    فقط کلک پول هست

میگی  سر و کو....  درد میکنه

یاد گرفتن فقط میگن از سردیه

خاک برسر یکیش گفت سرطان هم از سردیه

برن گم شن همشون

پولی ک هزینه کردم  رو حلال نمیکنم

مخالفی ریپ نزن   حوصله تو ندارم

وای مرسییی ازت واقعا ممنونم ازت خداخیرت بده ازت بی نهایت ممنونم

خواهش میکنم عزیزم.اگر خونه بودم عکس دارو ها رو میفرستادم.ولی حتما طب سنتی بره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اگر تهراني وقت بگير از دانشکده طب سنتي در خيابان وحدت اسلامي جنب پارکشهر از دکتر سودابه بيوس (فقط چه ...

اصفهانم عزیزم بعدشم من غلط بکنم دیگه برم پیش دکتر سنتی اینم مامانم مجبورم کرده

درمان با طب سنتی خوبه چون یه طب جامع هست اما در صورتی که متخصص واقعی شما رو درمان کنه نه هر کسی که 4تا کتاب خونده یا یه دوره دیده. خیلی مهمه که شخص تحصیلات آکادمیک این رشته رو داشته باشه وگرنه بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه. به نظرم کسی که با یه عکس تشخیص بده و بخواد با چندتا دمنوش درمان کنه کارش کار نیست

من سعی میکنم غذا هامون رو از ادویه های گرم استفاده کنم مثلا دارچین و زعفرون و این جور چیزا  خ ...

کل تغذیه انسان باید ریشه ای درمان بشه...مثل ترک آب وسط غذا... نخوردن فست فوت ....غذای کنسروی ...نان جو باید مصرف بشه حذف  چای سیاه...حذف ناهار از وعده غذایی ک یه وعده ای هست کلا به بدن آسیب میزنه و فرد دچار چاقی شکمی میشه نفخ میکنه غلظت خون میاره، یبوست میگیره و خیلی چیزای دیگ 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
ن بابا گلم بالاخره درمان شده متلا یکی ازفامیلامون حتی باعلم پزشکیم بچه دار نمیشه بعد۱۶سال

چی بگم والا خودت میدونی ولی برای طب سنتی نیازی به اون همه پول نیست 

من خودم تنبلی دارم تحت نظر یک متخصص بسیار عالی ام هر سه ماه یکبار میرم پیشش درکنارش هم خودم سعی میکنم بدنمو گرم نگه دارم تو چاییم دارچین میریزم سردی رو با مصلحش میخورم از عسل و سیاه دونه استفاده میکنم 

هر چی رو هم که طب سنتی بگه انجام نمیدم چون یک سری از توصیه هاشون کار رو خراب تر میکنه