2777
2789
عنوان

طب سنتی بهم گفته کل بدنتو سردی گرفته شماهم درگیرین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6161 بازدید | 67 پست

اینا الکیه دم نوش نیوشا بهت میده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خیلی اشتباه میکنی  اگر تنبلی داری تحت نظر یک متخصص زنان خوب باش  فکر کردی مثلا تو اون پک ...

اصلا اینجوری نیست من با طب سنتی خودم خودمو درمان کردم بعداز ۹سال حامله شدم خواهشن انرژی منفی ندید 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورچخدا بگوو چجوری من همسرم دداره یه مهمونی نمیتونیم راحت بریم همش استرس توروخدا درمانشوبهم بگوتاعمر ...

اره بد دردیه همسرم جایی نمیتونست بره.

رفت پیش دکتر کاظمینی توی یزد.

یه شربت بهش داد فک کنم عصاره نسترن بود.یه قرص گیاهی.و گفت روزی یه بار 3 قاشق گلاب و یه قاشق بارهنگ بجوشونه و بخوره.

خداروشکر میگه بهتر شدم استرسشم رفته.

در ضمن لیست پرهیز غذایی هم داد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

درست گفته... منم همین جور بودم و هستم... ولی پک ۶۰۰ تومنی نمیخواد... 

کافیه چیزای سرد نخوری... زنجبیل یا دارچین یا هل دمنوش درست کن و با عسل بخور.

داروی بلغم زدا بخور.. اگه خیلی آب میخوری باید سویق عدس بخوری... هر دفعه ک میخوای آب بخوری چند قطره لیمو ترش بریز توش ک کمتر تشنه بشی....کلا باید آب کن بخوری...پیاده روی کن... برا کن خونیت... قرص خون بگیر بخور...ارده شیره... ۴ شیره... برگ چغندر.... کو کو تره بخور...

حتما پهلوهات را با یه روغن گرم چرب کن و با یه شال ببند بعدشم حتما حمام برو...

[QUOTE=177524247]از کجا میفهمید بدنتون سرده ؟ مشخصه اش چیه؟[/QUO

من همیشه قسمت شکمم سرده حتی اگه زیاد لباس بپوشم و پیش بخاری باشم شکمم از بقیه اعضای بدنم سرد تره یه کمی

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

از منم تا الان شده ۶۰۰خورده ای تازه چند روز دیگه باید برم ببینم خبرش چقد دیگه میخوا دارو مضخرف بده ولی توصیه میکنم اگه تحمل استفراغو اضحال رو نداری پولتو حروم نکن چون واسه خارج کردن سموم از بدنت از این داروها میده ک عوارضشه اینه 

منم رفتم برای بیماریم دارم داروهاشو استفاده میکنم دهنم سروییییس شده خیلی بد مزه و بد بو یه قلوپ میخو ...

اگر تهراني وقت بگير از دانشکده طب سنتي در خيابان وحدت اسلامي جنب پارکشهر از دکتر سودابه بيوس (فقط چهارشنبه ها در اين مرکز طبابت مي کنه) خيلي حاذقه و با ايمان 

شماره های پذیرش درمانگاه طب سنتی:
 55639723-021 و 55639724-021

مطمئن باش نتيجه خوب مي گيري 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
اره بد دردیه همسرم جایی نمیتونست بره. رفت پیش دکتر کاظمینی توی یزد. یه شربت بهش داد فک کنم عصاره ن ...

وای مرسییی ازت واقعا ممنونم ازت خداخیرت بده ازت بی نهایت ممنونم