2777
2789
عنوان

خانمای درگیر با خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 42 پست
چه خانواده هایی پیدا میشن. این خانما که در این حد ازدواجشون بی بازگشت هست کاش یا ازدواج نکنن یا خیلی ...

بله یه زن مستقل میتونه مدیریت کنه

من تو این تاپیکمم توضیح دادم ولی بعضیا حاضر نیستن تغییر کنن یا شرایطشو ندارن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=177374321

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
چه خانواده هایی پیدا میشن. این خانما که در این حد ازدواجشون بی بازگشت هست کاش یا ازدواج نکنن یا خیلی ...

خب مستقل داریم تا مستقل 

بله مثلا شما معلم باشی بگی خرج خودمو درمیارم شاید  بهتر حمایت کنن تا زمانی که بگی میخوام برم خونه های مردم .

اتفاقا همین خانواده هایی که حمایت نمیکنن بسیار هم مشتاقن فقط دختر شوهر کنه حالا تو چه شرایط و چه سنی مهم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شاغلم ولی از سرکار که میام تو کوچه که نمیخوابم ی سر پناهی دارم میرم تو خونه  ی سری ا ...

خب پس خودکشی باید کنن؟

من قبول ندارم. الان مثل سی سال پیش نیست

زن بخواد میتونه کار پیدا کنه در حد سواد و موقعیتش، میتونه طلاق بگیره بره یه آلونک اجاره کنه

مگه همه مادر پدر دارن که برگردن خونه اش یا ماهی بیست تومن درامد.

آدمی که دنبال تغییر تو زندگیشه باید مدتی سختی بکشه.

راحت ترین راه هم اینه واکسن بزنه بمونه خونه یه مرد خائن 

خب پس خودکشی باید کنن؟ من قبول ندارم. الان مثل سی سال پیش نیست زن بخواد میتونه کار پیدا کنه در حد ...

عزیزم  فرض کن زنی رو که تو ۱۶ سالگی ازدواج کرده دپیلمشم نگرفته هیچی از زندگی نفهمیده و هیچی هم بلد نیست

نه نمیتونه کار پیدا کنه نه تواناییشو داره نه اعتماد به نفسشو 

حالا فکر کن بچه هم داشته باشه 

خانوادش هم بگن طلاق بگیری حمایت نمیکنیم 

قانون هم که پشت شوهره 

شوهر اگر اجازه نده زن دکتر هم که باشه نمیتونه کار کنه 

حتی حق تحصیل هم بدون اجازه ی شوهر نداره 

اون چیزی که شما میگی نمیگم نیست ولی کمه 

ای کاش دختر ها قبل از ازدواج دقت کنن و حواسشونو جمع کنن 

وگرنه بعد از ازدواج شرایط به این راحتی که شما میگی نیست

در واقع برای همه نیست 

استارتر اگر نمیتونی طلاق بگیری و از خونه اش بری بنظرم جای این واکسیناسیون و هر روز وقیح تر کردن شوهر ...

حتما که نباید تو هر تاپیکی نظر بذاریم... 

استارتر با خیانت همسرش کاملا منطقی و جدی برخورد کرده الانم شکر خدا زندگی آرومی داره و تجربه هاشو برای بقیه گذاشته

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین
حتما که نباید تو هر تاپیکی نظر بذاریم...  استارتر با خیانت همسرش کاملا منطقی و جدی برخورد ک ...

باشه شما نظر بدید که هر دو هفته هر کدوم دارین یه اکانت فیک جدید میسازید که شناسایی نشید.

من تو ۸ سال، ۱۴۰۰ تا نظر دادم جنابعالی تو ۲۰ روز ۱۰۰ تا. معلومه کی بیشتر نظر میده!

مشکل استارتر اینه از وسط همه چی میاد یه تاپیک جدید میزنه که معمولا جلو هم نمیره بدون توضیح کافی.

ما هم بیکار نیستیم بریم کل پیشینه تاپیک های ایشون رو بخونیم ببینیم داستان چی بوده و ربط مسائل این تاپیک به قبلی ها چیه. توقع بیجاست

عزیزم  فرض کن زنی رو که تو ۱۶ سالگی ازدواج کرده دپیلمشم نگرفته هیچی از زندگی نفهمیده و هیچی هم ...

چی بگم.

به هر حال هر کی دردی داره که شاید با توجه به موقعیت خاص خودش بتونه براش درمان پیدا کنه

ولی حیف از جوونی یک زن

باشه شما نظر بدید که هر دو هفته هر کدوم دارین یه اکانت فیک جدید میسازید که شناسایی نشید. من تو ۸ سا ...

بله عزیز شما درست میفرمایید من کاربر جدید نیستم و به خاطر چند تا تاپیک که دنبال میکنم کاربری جدید ساختم

کاربری قبلیم تعلیقه

شناسایی بشیم مثلا چه اتفاقی میافته! خدا رو شکر منم مثل شما کارمند و شاغلم  و از سر بیکاری اینجا نمیام و تو نی نی سایت هر چی تایپ کردم خدا خودش شاهد و واقفه

منظورمو بد برداشت کردید

گفتم لزومی نداره وقتی احاطه کامل نداریم به موضوع نظر بذاریم

اگه حرفم به مذاقتون خوش نیومد ببخشید... 

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین
عزیز دلم من هرگز موافق همچین زندگی نیستم ولی بعضیا گیر کردن تو این زندگی حداقل از خودشون محافظت کنن

سلام دوست گلم من بهتون درخواست دادم من حتما باید باهاتون تلفنی صحبت کنم فرزانه جان حالم اصلا خوب نیست کمک میخوام ازت فقط میخوام با شما حرف بزنم باور میکنید فقط به خاطر ارتباط با شما عضو سایت شدم