2777
2789
عنوان

خانمای درگیر با خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اگه محضر دار بودم هیچ عقدی رو که خانم استقلال نداره از خودش جاری نمیکردم. یه کلاس میذاشتم کا ...

اره والا دقیقا،ولی اکثرا فقط دنبال این هستن که شوهر کنن 

حالا با چه شرایطی و چجوری مهم نیست فقط شوهر باشه 

پس شرایط چی فراهم هست عزیزم؟ فقط بمونی و بسوزی و خاکستر ازت بمونه؟ الان ماها که بیرون کار میکنیم ه ...

من واقعا موافقم

من این مسئله رو با مشاورم در میون گزاشتم چون اینجا خیلی برام پیام میومد گزاشتم تاپیکشم

من اگه این تاپیکو زدم بخاطر اینه که حداقل اگه روحی به خودشون به هر دلیلی ظلم میکنن جسمشونو سالم نگه دارن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
اره والا دقیقا،ولی اکثرا فقط دنبال این هستن که شوهر کنن  حالا با چه شرایطی و چجوری مهم نیست فق ...

همینا یه تقی به توقی بخوره حتی با بچه اصرار به دعوا و درگیری دارن . حالا هرچی بگی اول چشماتو باز میکردی ، اقلا بعد ازدواج دیدی به دردت نمیخوره زرتی حامله نمیشدی ... مگه گوششون بدهکاره. موقع ازدواج به اولین کسی که اومد بله میدن بعد یه عمر با بچه به جنگیدن ادامه میدن. 

یه خانم مستقل و قوی 
پس شرایط چی فراهم هست عزیزم؟ فقط بمونی و بسوزی و خاکستر ازت بمونه؟ الان ماها که بیرون کار میکنیم ه ...

عزیزم منم شاغلم ولی از سرکار که میام تو کوچه که نمیخوابم ی سر پناهی دارم میرم تو خونه 

ی سری از خانم ها خانوادشون به هیچ عنوان قبولشون نمیکنن 

تو خونه ی مردمم کار بکنن نمیتونن شبم اونجا بخوابن که 

من همیشه پیگیر تاپیکاتون هستم  الان حال زندگیتون چطوره؟

خداروشکر همه چی خوب و رو رواله 

من غیر از حرفه خودم تمرکز کردم رو استعدادام و دارم برای اهدافم برنامه میریزم کلا شخصیتی هم رشد کردم

و همسرم فعلا خوبه اما حواسمم جمعه

همینا یه تقی به توقی بخوره حتی با بچه اصرار به دعوا و درگیری دارن . حالا هرچی بگی اول چشماتو باز میک ...

اونا برای سرنوشت اون بچه هم مدیون و مسئول هستن 

زنی که میخواد ازدواج کنه فقط شوهر انتخاب نمیکنه پدر بچه اش رو هم انتخاب میکنه

همینا یه تقی به توقی بخوره حتی با بچه اصرار به دعوا و درگیری دارن . حالا هرچی بگی اول چشماتو باز میک ...

ما زنا تا زمانی که خودمون به خودمون رحم نکنیم کاری پیش نمیره یکی از خانوما ازم راهنمایی خواست بهش کتاب معرفی کردم بهم گفت وقت ندارم بخونم

خوب بنظرتون میشه این آدم تغییر کنه؟

عزیزم منم شاغلم ولی از سرکار که میام تو کوچه که نمیخوابم ی سر پناهی دارم میرم تو خونه  ی سری ا ...

چه خانواده هایی پیدا میشن. این خانما که در این حد ازدواجشون بی بازگشت هست کاش یا ازدواج نکنن یا خیلی بیشتر دقت کنن. یا اقلا اینقد پس انداز کنن که خونه ایی فراهم کنن بدن اجاره بعد برن ازدواج کنن. چی بگم آدم واقعا. ولی من بازم حرفتونو زیاد قبول ندارم. مخصوصا اگه خانم از لحاظ مالی مستقل باشه خانواده خود آدمم زیاد مساله نخواهند داشت. 

یه خانم مستقل و قوی