2777
2789
عنوان

میخام داستان خودم و رلمو بهتون تعریف کنم؟ 🤗😙😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پابجی و کلاش بازیش کلی گروه داشت که دخترا توشن منم حرصم در میومد ولی میگفت من فقط باهاشون بازی میکنم من عصن بهت خیانت نمیکنم چرا بهت خیانت بکنم و فلا؟

واسه اینکه حرصم در بیاره میگفت اگه من با همکلاسیت رابطه جنسی داشته باشم زنده بگورم میکنی یا ولم؟

خیلی بچه بود انگاری شیرین عقل و طفل...😞

خواستم بگم به مجازی اعتماد نکنین لطفا😞😔

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
یه جا هم چتشو با رفیق دیگس(رضا خوندم) گفته آی نور رو بهم معرفی کن(اسمم آی نور) یاسین هم کلا شناسممو ...

یک درصدم فکر به این نکن که این پسر دوست داره چون نداره و ادامه دادن این رابطه فقط ضربه زدن به خودته

بعد از سه سال دوستای نامزدم هنوز اسم منو نمیدونن چه برسه به این حرفا و انقدر امار دادن😐😐😐 با کسی باش که روت غیرت داشته باشه نه پیش رفیقش در موردت اینجوری حرف بزنه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

خوب 

فک کنم تموم شد

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

این اواخرا که عصن حوصله منو نداشت چن هفته میگذشت یه بارم نمیومد ازم خبر بگیره! 

به ما که می‌رسید شارژ گوشیش کم میشد میرفت میگفت ازت فراریم... 

یک درصدم فکر به این نکن که این پسر دوست داره چون نداره و ادامه دادن این رابطه فقط ضربه زدن به خودته ...

رفیقای صمیمی شوهرم هم هنوز اسم منونمیدونن.بعد۷سال

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یک درصدم فکر به این نکن که این پسر دوست داره چون نداره و ادامه دادن این رابطه فقط ضربه زدن به خودته ...

واس همون ازش دلخور شدم ولی حتا به روشم نیاوردم ولی دیگه صبرم سر اومد فک کرده من ایوبم تحملش کنم... دیگه نه پیم میدم نه پیم میده تموم شد دیگه 

رفیقای صمیمی شوهرم هم هنوز اسم منونمیدونن.بعد۷سال

مردا خیلی حساسن رو این موضوع سر کسی که واقعا دوسش داشته باشن

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

با انگشت کوچیک پای ست راست از اولی بلایکییین😁😁😁😁😁😁😁😊

مدیونی فک کنی باانگشت اخری دست راست لایک کردم😂😂😂

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...