2777
2789
عنوان

میخام داستان خودم و رلمو بهتون تعریف کنم؟ 🤗😙😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه این موضوع عکس ادامه داشت تا اینکه از حرفاش خسته شده بودم بهش عکسم میدادم ولی با حجاب(هیچ وقت ا ...

اونوقت تو ۱۵ سالته

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

یه جا هم چتشو با رفیق دیگس(رضا خوندم) گفته آی نور رو بهم معرفی کن(اسمم آی نور) یاسین هم کلا شناسممو بهش نوشته فرستاده😐

قدم و وزنمو سنمو حتا محل زندگیمم بهش گفته ینی کلا آمارم بهش داده

حتا سنمو یه سال کم ترم گفته😕(پسری که ناموس پسرت و غیرتی باشه فقط اسم و فامیل دویت دخترش میگه) بعد رفتم بالا دیدم کلی ازم بد گفته پیش رضا

... آی نور اخلاق گنده اصلا حوصلشو ندارم فلا وقتی پیم میده دلم میخاد بهش بگم سی*کدیر ولی گناه داره... 🙁😒

وقتی این چیزا یادم میاد منفجر میشم...

چجوری به این پسر اعتماد کردم؟ جلو خودم میگفت عشقم تو بهترینی پیش رفیقاش من رو سیاه بودم😞😐

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
بابا بسه همیشه اینو میگی! 😐

اخه زور داره

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

خب خب😮

ﻧﻪ ﻣﺴﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﻔﺮ ﺍﺳﺖ.ﻧﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﯾﻨﺪﺍﺭﯼ.ﻧﻪ ﭘﺎﮐﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﮐﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﯽ.ﻧﻪ ﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ.ﻧﻪ ﻣﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﮔﯽ،ﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﭘﺎﮐﯽ...ﻫﺮ ﮐﺲ ﻫﺮ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺒﻮﯾﺪ ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮔﻮﯾﺪ!ﻧﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ...ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ نیست ..

از اول رابطه اخلاقش خیلی بد بود همش دعوا تو چرا عکست نمیدی چرا ویس نمیفرستی فلا همیشه هم سرد رفتاری می‌کرد بخدا قبل دوستیمون گرم و پسر خوبی بود وقتی رل زدیم اخلاقش عوض شد از گل به خار تبدیل شد... یه ساله باهم بودیم اخراش دیگه کلا یه مریض روانی بیمار بود....

یه بارم عکسمو بهش فرستادم گفت اینجا چقد شبیه مهشید (عشق اولم شدی) یه بارم ویس فرستادم میگفت صدای تو خیلی ظریف و نازه صدای مهشید که مثل خر بود ولی بعد چند روز گفت وقتی صدات شنیدم صدای مهشید پیچید تو گوشم😐ینی دروغ میگفت بعدش الکی وانمود می‌کرد که من واسه خوشحال کردن تو گفتم صدات نازکه قشنگه😭😔

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
یه جا هم چتشو با رفیق دیگس(رضا خوندم) گفته آی نور رو بهم معرفی کن(اسمم آی نور) یاسین هم کلا شناسممو ...

مشخصه که کاملن دوروئه.قیدشد بزن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩