2777
2789

عزیزانم هستین تا تیکه تیکه بنویسم بفرستم؟ لطفا با حوصله بخونین و صبور باشین مرسی گلام😍😇😚

خواستم یکم باهاتون درد و دل کنم🙃🤪

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

بفرما

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرم (الان که کات کردم باهاش) همیشه بهم میگفت قبل تو فقط یدونه دختر تو زندگیم بود که اسمش مهشیده اونم چن سال پیش ازدواج کرد رفت سر خونه زندگیش... بعد اون کسی نیومد و تو عشق دوممی... ما چون مجازی اشنا شده بودیم اولین بار که منو دیده عکسمو بدون اجازه سیو کرده بعد دو روز اومد گفت میتونم عکستو سیو کنم؟ ( در حالیکه قبلا سیو کرده) منم گفتم اگه سو استفاده نمیکنی چرا که نه؟ چند روز گذشت و این پیشنهاد رلی داد منم قبول کردم چون پسر خوبی بنظر میرسید...روزا گذشت و این هر روز میگفت عکستو بفرست منم هی بهونه می‌آوردم چون اوایل آشنایی بود میخاستم ببینم قابل اعتماده یا اینکه نه! هر روز تکرار می‌کرد عکس عکس منم فقط میگفتم متاسفم... من باید بهت عادت کنم و چن ماه بگذره بهت عکس میدم...

دوست پسرمم که اسمش یاسینه بهم شک می‌کرد که پسر باشم😞چشام تازه عمل شده بود مشکل داشت میگفت قرار بزاریم ببینمت رد میدادم بهش میگفتم میشه چن ماه صبر کنی مشکل چشام درست شه؟ میگفت من با چشات مشکلی ندارم (ولی من نمیخاستم با این حال منو ببینه)

بفرما

تاپیکه چیشد ترکید من رفتم😐

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

خلاصه این موضوع عکس ادامه داشت تا اینکه از حرفاش خسته شده بودم بهش عکسم میدادم ولی با حجاب(هیچ وقت از عکسم سو استفاده نکردا نه) حرفاش رو مخم بود بیا ببینمت منم که چشام بهتر از قبل بود قبول کردم رفتیم سر قرار خلاصه همو دیدیم نظرمون بهم دیگه عوض نشد... میگفت تو توی واقعی‌ت خوشگل تری تا عکسات بی بی فیص و خوشگلیو....

خلاصه یه روز اکانت اینستاشو داد بهم...

رفتم دایرکتش یه دختری به اسم مائده که زن داییش بود (من نمیشناختمش) باهم پیم بازی کردن رفتم به یاسین گفتم... چرا بهم نگفتی زن دایی داری که باهاش میچتی؟ گفت باهم بازی می‌کنیم (حالا نمیدونم چه بازی هست) یاسین و زن داییش خیلی گرم گرفته بودن در حد یک دوست صميمي خیلی ناراحت شدم با خودم گفتم ینی زن داییش مهم تر از منه؟ چرا بهم نگفت آی نور بیا باهم بازی کنیم؟ چرا منو دعوت نکرد تو اون بازی..؟ وقتی با منه چرا با زن داییش صمیمی میشع؟

بعدش رفتم دایرکت رفیقش که اسمش محمده(البته چتاشون قدیمی بود ولی دایرکتش حذف نکرده بود... فک کنم این جریان قبل دوستیی منو یاسین بود)

دیدم یاسین عکس یه دختر غریبه رو به محمد فرستاده گفته از این دختر خوشم میاد چجوری بهش بگم؟ محمدم میگفت مخشو بزن و فلان(جالبش اینجاس گفته بود من بعد مهشید اصلا هیچ دختریو نگاه نکردم) عصبی شدم زنگ زدم بهش گفتم اون دختره که قبلا به محمد فرستادی کی بوده؟ گفت تو کلاش آف بود همبازیم😕قسم می‌خورد که من بهت خیانت نکردم و فلا

تاپیکه چیشد ترکید من رفتم😐

گزارش زدن پوکید 😂😂😂😂

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔