2777
2789
عنوان

طلاققق

250 بازدید | 14 پست

سلام خانومایی ک تاپیکایه قبلم رو خوندین و از مشکلات منو نامزد خبردارید.. من و خانوادم اهر راضی شدیم ک مهریه رو ببخشیم چون حوصله دادگاه ندارم و طول میدن تا چن سال .. حالا ب اقا میگیم بیا جداشیم مهریه رو میبخشم اول گف باشه بعد چن ساعت گفت نه طلاقو تو خواب مگر ببینی و من زندگیمو دوست دارم نمیدونم چیکار کنم؟ ایا بازم ب این خریت ادامه بدم و باهاش بسازم؟؟ 

عزیزم من نمیدونم جریان را میتونی خلاصه بگی

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

خودت میگی خریت 

خودت میگی گند زدن به زندگی 

دوست داری بی ارزش باشی و تن به حقارت بدی؟ 

بکنش این غده سرطانیو خوبه کلا یه بار زندگی میکنی اونم میخوای گند بزنی توش و ارامشو از خودت دریغ کنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام ب طلاق فکر کنم،خسته شدم از خودش و خانواده گندش،😒

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزم من نمیدونم جریان را میتونی خلاصه بگی

گلم هشت ماهه نامزدم سه بار خیانت کرده هزار بارم گفت نمیخامت و ب اجبار بودم خانوادم اجبارم کردن بیست بارم گفت من  عشق قبلیمو میخام و اسمشو میزارم اسم دخترم و بعدم دوماه پیش تقریبا رفته پیش شوهر سابق ابجیم ک دشمنیم غیبت کرده و گفته چیکار کردین ک خاهرش مهریه رو بخشیده بعدم با یه دعوا ک عصبی بودم رفته پیام و زنگم میگه نزن و جام نمیاد امروز بهش گفتم بیا طلاقمو بده بدون مهریه اول گف باشه بعدش گفت نه من زندگیمو دوست دارم

خودت میگی خریت  خودت میگی گند زدن به زندگی  دوست داری بی ارزش باشی و تن به حقارت بدی؟&nb ...

عزیزم من ک میخام هرچی زودتر  طلاق بگیرم ک مهریمو میگم میبخشم ولی اون لج کرده

عزیزم اگر میدونی فایده ای نداره،حتما حتما حتما طلاق بگیر .به هر قیمتی...بعدا که بچه بیاد طلاق گرفتن خیلی سخته.اگرم بخوای یه دردو دوا کنی یه درد دیگه اضافه میشه که بچت یا باید بی پدری ببینه یا بی مادری.

واسه همین فکراتو بکن ....امید الکی هم نداشته باش.منطقی فکر کن

عزیزم من ک میخام هرچی زودتر  طلاق بگیرم ک مهریمو میگم میبخشم ولی اون لج کرده

توهم پافشاری کن تو هم لج کن

عزیزم عزت نفس داشته باش به خودت به عنوان یه انسان با شخصیت و با ارزش احترام بذار و نذار زندگیت به لجن بکشه و همیشه برای خودت بهترینا رو بخواه

اینکه گفتی بسازم یا نه آتیشم زد

چون بعدش بچه هاتم داغون میکنه

بعد میبین طاقت نمیاری طلاق میخوای که نمیده

دست بزن کتک تحقیر توهین زندگیتو زهر میکنه 

کمی داستانای بقیه خانوما رو بخون سرگذشتا رو بخون درس بگیر تو اینستا پیجی هست به نام منو بچم اونو فالو کن و درس بگیر ازشون عزیزم و لطفا لطفا لطفا قوی باش❤

مهرتو نبخش، بذار طول بکشه

من همیشه میگم حالا مگه چه خبره که سریع میخواید تمومش کنید، بذارید اصلا دو سال طول بکشه ولی با دست پر بیاید بیرون، 

بعدم توی این مدت که طول میکشه که قرار نیست با طرف زندگی کنی، بشین خونه بابات یه وکیل خوبم بگیر، بذار پدرشو برات دربیاره

بعدم خلاص، کسی که 3بار خیانت کرده و آدم بدیه حقشه چند مال تحت فشار بذاریش بعدم مهرتو بگیری عزیزم