2777
2789
عنوان

مرغ خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست

من اول مرغ روبااب نمک وسرکه میجوشونم تااون خون ایناازش دربیادبعداابشک میکنم برای سسم پیازرنده میکنم باپیاززیادنمک ادویه مرغ ک عطاری هادارن رب درست میکنم بعدامرغ هادونه میزارم توقابلمه اب میریزم توش بعداخرسریکم زعفران میریزم روی مرغاراستی سیرم میریزم توش ولی سرخ نمیکنم بعدیه ساعت پخت ی ذره اب لیمومیریزم توش بعدامرغاهاروحسابی سرخ میکنم همه ک عاشقشن 😚😚😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغارو از چند ساعت قبل مزه دارکن با نمک فلفل قرمز زردچوبه آبلیمو و زعفران  بعد چند ساعت قشنگ س ...

یه لیوان آب اخه کم‌نیست ؟

من بیشتر میریزم فک میکنم اب نباشه نمیپزه 🤔

یا ته میگیره 

من اول مرغ روبااب نمک وسرکه میجوشونم تااون خون ایناازش دربیادبعداابشک میکنم برای سسم پیازرنده میکنم ...

بعد پخت باید مرغا رو سرخ کرد ؟

من فک میکردم قبلش باید سرخ کنی

بعدش که پخته سخته اخه ، وا میره 😕

طعم رستورانی رو برگ بو بهش میده. در آخر زعفرون هم حتما بزن  به نظرم آب کمتر بریز قابلمه درش کی ...

برگ بو ادویه ست ؟

شما استفاده کردی خودت ؟ راضی ای خوشمزه میکنه ؟

اگه خوبه آدم میخره خب 

طعم رستورانی رو برگ بو بهش میده. در آخر زعفرون هم حتما بزن  به نظرم آب کمتر بریز قابلمه درش کی ...

اخ اخ من همش فریزری 😐

مرغ تازه خوشمزه تر هم میشه فک کنم 

اب چقد بریزم اخه 

حس میکنم کم باشه نمیپزه یا ته میگیره 🤔

مرغارو از چند ساعت قبل مزه دارکن با نمک فلفل قرمز زردچوبه آبلیمو و زعفران  بعد چند ساعت قشنگ س ...

سرخ کردنش حدودا چقد زمان میبره؟

یه بار ، حدودا یه ربع تو روغن بود اصلا طلایی نشد 

پیاز باید طلایی و خشک بشه ؟

من یه ذره تفت میدم ، طلایی و خشک نمیکنم . 

برگ بو ادویه ست ؟ شما استفاده کردی خودت ؟ راضی ای خوشمزه میکنه ؟ اگه خوبه آدم میخره خب 

برگ بو برگ یه گیاهه. از عطاری بخر خیلی عطر و بوی خوبی به مرغ و خورش قیمه میده. هزارتومن بیشتر نمیخاد بخری.دقیقا عطر رستورانی بهش میده. وقتی که پخت موقع سرو میتونی درش بیاری 

سرخ کردنش حدودا چقد زمان میبره؟ یه بار ، حدودا یه ربع تو روغن بود اصلا طلایی نشد  پیاز ...

عزیزم باید صبر کنی قشنگ طلایی سرخ بشن مرغا ، روغنشو یه کوچولو داغ کن درش مایتابه رو هم نزار شعله متوسط باشه نه زیاد نه کم ، پیاز نههههه خشک نشه اصلا ، یه کوچولو طلایی شد کافیه دیگه

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
یه لیوان آب اخه کم‌نیست ؟ من بیشتر میریزم فک میکنم اب نباشه نمیپزه 🤔 یا ته میگیره 

از این لیوان بزرگا منظورمه ها 

اخه وقتی طلایی سرخ میکنی روی شعله متوسط ، تقریبا نصف پخت انجام میشه دیگه ، مرغ جون نداره که زود میپزه 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘