2777
2789

خانم ها از شماها یا اطرافیانتون کسی بوده که اوایل بارداری یا قبل از بارداری موهاش رو رنگ کرده باشه؟

الان که بچه ها بزرگ شدن مشکلی ندارن؟اتفاق خاصی نیوفتاده؟

من دیروز موهایم رو رنگ کردم و طبق گفته پزشک و تازه تخمکگذاری باید از فردا اقدام کنم

حالا استرس گرفتم که نکنه باعث مشکل برای جنین بشه 

یارب نظر تو برنگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اقدام که فکر نکنم مشکلی باشه 

خاله من که ماه اخر برداشت زردش کرد 

:-)

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

من تو شکم مامانم بودم، موهاشو طلایی کرده، من ک بدنیا اومدم تا مدتها موهام طلایی بوده خخخخ

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
دیگ رنگ کردی تموم شده دیگ . اگه رنگم مشکل نداشته باشه ، این استرس تو مشکل ساز میشه مامانه مهربون🤪

من که دیگه یه عمره استرس دارم

آخه هنوز اقدام نکردم هر ماه به یه دلیل الکی میگم باشه ماه بعد

یارب نظر تو برنگردد
ای بابا چه ربطی به رنگ موی مامانت داشته🤣

سر بچه رنگ گ فته دیگه🤦🏻‍♀️خدایی چ سوالی بود کردی🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛