من رفیق صمیمی خیلی داشتمو همشونم به یه طوری نامردی کردن
صمیمی ترین رفیقم که شب و روز باهم بودیمو خیلی اوکی بودیم یعنی مثل خواهر باهم زندگی میکردیم هم الان شش ماهه کات شدیم منم ناراحت نیستم چون وقتی ازدواجم کردم ی طوری باهام رفتار میکرد انگار مجردم و منم رابطمو باهاش قطع نکرده بودم تا اینکه این اخرا میگفت طلاق بگیر درصورتی که شوهرم واقعا یه مرد نمونه س و گوشمو پر میکرد تصمیم گرفتم همه رفیقامو بدازم کنار بچسبم به شوهر وزندگیم چون این دوستم چندباری همینکارارو کرد و میونه منو شوهرمو خراب کرد خلاصه بگم ما پنج سال شب و روز باهم بودیم و الانم خوشحالم از این تصمیمم ولی کاش یکی پیداشه بشه بهش اعتماد کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی واقعا کرونا خیلی رو روح روانم تاثیر گذاشته.من دورم از خانوادم.یه کلاس میبردم بچه رو با دونفر معاشرت میکردم.الان شدم یه غار نشین.دیگه دارم کم میارم