2777
2789
عنوان

دلم ی دوست خیلی خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
منم همیشه همینجور بودم حالا که واقعا نیاز به کمکشون دارم هیچ کدومشون نیستن یاهم بدو بیراه میگن کاش ی ...

دقیقا چندسالته عزیزم؟کدوم شهری؟

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20 گرگان

پس تقریبا یک سال ازم کوچیکتری و منم برای شمالم خیلی نباید رو رفیق حساب باز کرد رفیق خوب خییلییی کم پیدامیشه عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
پس تقریبا یک سال ازم کوچیکتری و منم برای شمالم خیلی نباید رو رفیق حساب باز کرد رفیق خوب خییلییی کم پ ...

آره ولی خیلی دوست دارم یکی باشه که همه جوره بشه گفت بهش رفیق و خودمم کم نزارم براش

خوشبحاااالت  من پسرم کوچیکه هنو

ولی واقعا کرونا خیلی رو روح روانم تاثیر گذاشته.من دورم از خانوادم.یه کلاس می‌بردم بچه رو با دونفر معاشرت میکردم.الان شدم یه غار نشین.دیگه دارم کم میارم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
ولی واقعا کرونا خیلی رو روح روانم تاثیر گذاشته.من دورم از خانوادم.یه کلاس می‌بردم بچه رو با دونفر مع ...

منم راه دورم 

شوهرم اجازه نمیده تنها بیرون برم 

همش خونه ام 

چند روزی یه بار با شوهرم میریم تو خیابون با ماشین فقط

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
منم راه دورم  شوهرم اجازه نمیده تنها بیرون برم  همش خونه ام  چند روزی یه بار با شو ...

خوب من اجازشو دارم کیف نامیده تنهایی که...

فعلا با کتابی یا فیلم یا یه مهارت خودتو مشغول کن.

من شمع سازی دوست دارم یاد بگیرم.ولی درحال حاضربا آشپزی شیرینی کیک انواع نان  خودمو سرگرم میکنم.

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
خوب من اجازشو دارم کیف نامیده تنهایی که... فعلا با کتابی یا فیلم یا یه مهارت خودتو مشغول کن. من شم ...

تو تلگرام سرچ کن شمع سازی کیمیا یه کانال خوبه .من یه کم تو کاناله عضو بودم وسایل شمع سازی گرفتم چنتا درست کردم نتونستم بخاطر هزینه ها 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه