2777
2789
عنوان

کاش بابام بمیره

397 بازدید | 55 پست

عوضی معتاد بی دلیل اینقدر مامانم رو زده دستش شکسته بعدم در خونه رو قفل کرده گفت حق ندارید از خونه برید بیرون مامانمم راضی نمیشه زنگ بزنم پلیس بیاد بره بیمارستان اینقدر گریه کردم هلاکم تو رو خدا دعا کنید بمیره هاره عوضی تمام مدت از پول مامانم میخوره کتکش هم میزنه حتی از پول ارث مامانم یه 206صفر زیر پایش خرج خوراکش میده آخرم هاره 

الآنم چون پول موادش ندارع افتاده ب جون ما 

یا یکسر از تو کیف من پول میدزده عوضی 

بعد بگید باید به پدر مادر احترام گذاشت پدر مادر بد ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیزاره زنگ بزنی پلیس؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کاش مامانت جدا شه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وقتی میگن طلاق 

یعنی طلاق 

امیدوارم بزودی مشکلات حل بشن 

اما مقصر بعضی شرایط خود انسان هست 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

مادرت چرا مونده باهاش؟

چون فک می‌کنه ابرو من خاک تو سر می‌ره اگه کسی بیاد خونمون بگن فرزند طلاقم چون پدر مادر ندارع و اونقدر هم پول ندارم در حد ماهی ده نه تومن اما بخدا اگه جدا شه راضیم دو شیفت برم کار کنم

با آدم معتاد نمیشه زندگی کرد تمام 

حداقل ببریدش دکتر بهش متادون بده ولی بازم فکر نمی‌کنم بتونه ترک کنه . و همه‌ی مال شما را شاید به باد بده .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

به پلیس زنگ بزن بدون اطلاع مامانت، نمیخواد حتما اشاره کنی که دخترشی و آدرس خونتون رو بدی، اگه تونستی از یه تلفن عمومی زنگ بزن و بگو یه معتاد هست که مردم آزاری میکنه و مواد داره تو خونش و آدرس خونتون رو بده اگه اومدن براشون جریان مادرت رو تعریف کن و اگه از خلاف‌هایی که میکنه خبر داری هم بگو که ببرنش