2821
2789
گلیه نتن بیو بخلم😍😍

نمیخوام باهات قهرم ☹️

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیخوام باهات قهرم ☹️

نه قهل نتن.دناه دالم😉😉

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
ینی بالاتر بدهست!؟😥

بد نیست  یخورده دختر قد بلند بدجوره  من چنتا فامیلامو دیدم  بلندن  

بعد دختر کوچیک باشه بهترع  ولی نه  زیاد  کوچیک😑

هرچیم اتیش🔥باشی تازه فندک💥جیبی منی  کاربری قدیمی  اون زمونا  خیابونای سایت  اسفالت نبود  خونه  ها کوچه پس کوچه ها  گلی بود  بودم  😂😂
نبابا احتمالا خودش قدش کوتاس.مثلا من خودم۱۷۶قدمه😎😎

منم۱۷۷

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
نه قهل نتن.دناه دالم😉😉

تورو خدا تو خصوصی بگو دیگه 😫

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
هیجی بیخیال 😉

خوبگو به چی مشکوکم.نکنه به کرونا😱😱

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
جوننن لیو کنارخودم😎😎جذاب قدبلند 

😁😁😘

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
2825
2823
2791
2779
2792