2821
2789
😛😛😜🤪

با من حرف نزن😒

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
نخند صدای نامحرم حرامه🙏🏾🤣🤣🤣

حرام حرام🤣🤣

حاج آقا تقبل الله🤣🤭

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با من حرف نزن😒

حرف نزدم که ایموجی گذاشتم😒😒

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
حرف نزدم که ایموجی گذاشتم😒😒

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
دقیقا الان مثلا مردی که قدش193.... 

اره..... 😁 بعضیا قد کوتاه میگیرن خب واقعا نمیخورن بهمدیگه قداشون اما ایشالا مبارکشون باد😁😁

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گلیه نتن بیو بخلم😍😍

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
اره..... 😁 بعضیا قد کوتاه میگیرن خب واقعا نمیخورن بهمدیگه قداشون اما ایشالا مبارکشون باد😁😁

ایشالا ما که بخیل نیستم عررر😂😂😂🤧🤧

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
ایشالا ما که بخیل نیستم عررر😂😂😂🤧🤧

😂 😂 😂 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
ینی بالاتر بدهست!؟😥

نبابا احتمالا خودش قدش کوتاس.مثلا من خودم۱۷۶قدمه😎😎

2825
2823
2791
2779
2792