2777
2789

خانمها وقتی یکی میاد اینجا تاپیک میزنه شاید اون لحظه حالش خیلی بده شاید از همه چی بریده نیاز به دلگرمی و همدلی داره نه اینکه بدتر دلشو بسوزونید

یکی تاپیک میزنه شوهرم خسیسه راه حل بدید 

یه نفر تو جوابش مینویسه عوضش شوهر من دست و دل باز ترین ادمه ماهی ۳ میلیون میریزه به حسابم توام طلاق بگیر😊

یکی تاپیک میزنه: بابام میگه هوا تاریک شد باید خونه باشی

یه نفر تو جوابش مینویسه وا مگه میشه من تا ۱۲ شب بیزونم کسی هم کاریم نداره😋

یکی میگه شوهرم بده

میگن میخواستی زنش نشی مگه به زور نشونده بودنت پای سفره عقد؟😮

و....

اگه بلد نیستید دلداری یا راه حل بدید کلا نظر ندید!

خوشبحالتون که خوشید ولی این جار زدنو و دل سوزوندن نداره

هیچ چیزی دائمی نیست انسان باشیم😉

اخ اخ گفتی،حرف دل من بود.طرف داره ازغصه میمیره میگن خداروشکر من اینجوری نیستم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه بار من تاپیک زدم شوهرم سرد مزاجه از لحاظ رابطه جنسی یکی اومد گفت وای بجاش شوهرمن هر شب هرشب رابطه داریم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار من تاپیک زدم شوهرم سرد مزاجه از لحاظ رابطه جنسی یکی اومد گفت وای بجاش شوهرمن هر شب هرشب رابطه ...

حالا باور کن دروغ هم میگنا 

این ادمی که اینجوری دل میسوزونه از فردای خودش خبر داره آیا؟

بابا عجیب با وحشی بازی و خوردن طرف جواب میدن خیلیا. بخدا سایت اینجور نبود قبلنا. مد شده اول استارترو بکوبن حتی اگه حق با اون باشه.یکی تاپیک زده بود زنگ زدم خواهرشوهرم بد جوابمو داد.بهش توپیده یکی که تقصیر خودته از نادونی خودته که زنگ زدی نباید زنگ میزدی

اول شخص مونث 

اونروز یکی تاپیک زده بود شوهرم برام ویارهایی که میکنم و نمیخره و گریه میکنم و این حرف ها

طرف اومده نوشته وای شوهرت چه بیشعوره،من حامله ام نیستم ولی چیزی هوس کنم شوهرم سریع میخره میاره🥴😩

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بعضیا هم برعکسن

تاپیک زدم مادرشوهرم دخترمو نگه داشته من یکم استراحت کنم

برگشته میگه، خوشبختیتو جاااار نزن، شاید یکی اه بکشه

وااااا

مگه چی گفتم 

مگه گفتم خونه ماشین زده به نامم

بچمو چند ساعت نگه داشته همین

دقیقا

نمیفهمم چی باعث شده اینقدر ب خودشون مغرور باشن 

یکی تاپیک زده یود مادرشوهرم اومده خونمون خونه تکونی کمکم کرده،بعد ی نفر اومده بود رگباری کامنت میذاشت ک هردوتون کثافتین و ....اصلا انگار از دارالمحانین فرار کرذه بود

اونروز یکی تاپیک زده بود شوهرم برام ویارهایی که میکنم و نکیخره و گریه میکنم و این حرف ها طرف اومده ...

هیچ ادمی از فردای خودش خبر نداره که  یه دفعه دید سر خودش اومد🙄

یه دوست دارم ارایشگره،یبار من اونجا بودم یه نفر اومد انقدر نالید ازشوهرش که دستشو کبود کرده بود وزده بودش و...دوستم برگشت گفت خداروشکر مال من اینجوری نیس،حالا هفته پیشش یه عالمه کتک ازشوهرش خورده بودها🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹