2777
2789

مسمومیت بارداری گرفتم بعد بهم گفتن چون بچه اولت طبیعی بوده اینم طبیعی دنیا میاد دکترم که اومد فشارم ۱۴ بود ضربان قلب بچه کم و زیاد میشد که گفت  سریع ببرینش اتاق عمل سزارین اورژانسی  بردنم و سزارین کردم خدارو شکر پسرم سالم دنیا اومد و خودمم خیلیی درد نداشتم ولی سوندم از جایش در اومد که دیگه نمی‌تونستم ادرار کنم و از شدت درد جیغ میزدم که بزور اومدن سوندم رو در اوردن  بعد که خواستم پاشم خیییلی درد داشتم اونم مثانم درد میکرد بیشتر تا بخیه هام از شدت درد مثانم نمی‌تونستم صاف راه برم و خم خم راه میرفتم تا الان هم درد دارم  دیشب هم مرخص شدم مستقیم رفتم حموم چسب بخیه رو کندم ولی امروز خدارو شکر میتونم راست راه برم 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه بزامنم دعاکن مادربشم یروزی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خب خدا رو شکر نی نیت چند کیلوعه

درشت بود ۳۷۰۰ کیلو بود 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘