2777
2789

بچه ها شما بگید این رفتار واقعااااا عادیه؟؟؟

من هر وقت خونه نامزدم میرم بچه خواهرش که یه دختر .15 سالس میره جلوی نامزدمو خودشو هییییی لوس میکنه کافیه من از کنار همسرم بلند شم تا بر میگردم میبینم جای منو گرفته و مشغول لوس کردن خودشه همیشههه جوری تنظیم میکنه که موقع غذا خوردن کنار همسرم بشینه و هی بهش تعارف میزنه انگار که خونه ی اونه

وقتی میان خونه مادرشوهرم سریع همسرمو بغل میکنه و با یه لحن خیلییییی لوس و زننده میگه وایییی دایی جونییی دلم تنگ شده بود برات و در حینی که داره منو نگاه میکنه همسرمو بغل میکنه طوری که تا نگن اصلا ازش جداا نمیشه

تو بحثای ما خودشو میندازه وسط مثلا داشتیم دو نفره باهم صحبت میکردیم که همسرم تا عروسیمون بره باشگاه که یه دفعه خودشو انداخت وسط و گفت نخیررررم هیکل دایی من خیلییییم عالیه .

درحالی که من اصلا نمیگفتم هیکلش بده  حتی در مورد بچه اوردن هم نطر میده و دائم میگه انقدررر دوس دارم گوگولی دایی رو بغل کنم دایی تو رو خدا زود نی نی بیاررر(بیارید نه ها بیاررر) . 

انقدررر پرو شده در مورد دانشگاه و درس و ادامه تحصیل مونم نظر میده حتی یکبار تو جمع گفت : زنداییی تو که بیکاری کنار درسای خودت چی میشه مگه به داییم کمک کنیییی و کلا دوست داره میونمونو بهم بزنه و کلییی زبون درازی دیگه و چون تنها نوه ی دخترشون هست عزیز همشونه و هیچکس هیچییی بهش نمیگه.

تازه همسرم برای ولنتاین بدونه اینکه اصلا به من بگه برای ایشون تدارک دیده و سورپرایزش کرده و من هم تو استوریش دیدم

به نظرتون من با این دختر چیکار کنم آخه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییشه

بغلش نکنه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

حساسی 

خب مثلا چی میشه😐

خوبه حالا خواهرزادشه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

چه چندش 

والا مام دایی داریم خیلیم دوسشون میداریم 

ازین چندش بازیا نمیکنیم 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

خیلی غیرعادی و پررو هست قشنگ جلوش وایستا وگرنه بدتر میشه شوهرتو باید دور کنی ازش 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️