2777
2789

خونه

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رو زمین یا باغ کار میکنه پول جمع میکنه خونه بخره خوبه  ولی اگه برای تفریح میخواد صددرصد خو ...

تفریح نه میگه سرمایه است خونه بعده چند سال اونقدری نمیره روش ولی زمین و باغ تو یه سال کلی میره رو قیمتش

والا بنظرم زمین‌خوبه زمین بخرین بعد یه مدت بسازین زیاد سود میکنین

آخه مونده موقع ساختش پول تو دست و بال آدم باشه..اولش باید یه خورده ساختمونو بری بالا تا شهرداری مجوز بده ...چقدرم وام بگیریم برای ساختش..شوهرم شغلش ازاده یه روز هست یه روز نیست