2777
2789
عنوان

صاحبخونه یا مستاجری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه زمین و باغ تو یه سال کلی سود میکنه از نظر قیمتی ولی خونه اونقدری سود نداره

راست میگه و بسازو‌بفروشم هم خوبه میتونین با اون پول یدونه زمین مناسب بخرین و بسازین و چند تا بسازو بفروش کنینهم خوبه

راست میگه و بسازو‌بفروشم هم خوبه میتونین با اون پول یدونه زمین مناسب بخرین و بسازین و چند تا بسازو ب ...

پول ندهریم خودمون بسازیم شوهرم میگه بدیم مشاروت زمین از ما ساخت از یکی دیگ ولی میترسم...میگم نکنه زمینو برداره و بره ما بمونیم جای تره بچه...اگه بخوهد وام بگیره باید زمین به نامش باشه یا فرقی نمیکنه؟

نه بابا اینجوریا هم نیست پولتونو بخوره !چه وامی میخاد بگیره؟

برای ساخت خونه بعضیا وام میگیرن که خونه وام دار بسازن...بعد باید سند زمین باشه دیگ..میترسم وام بگیره با زمین ما و بذاره بره...بعد ما دستمون بمونه تو پوست گردو

برای ساخت خونه بعضیا وام میگیرن که خونه وام دار بسازن...بعد باید سند زمین باشه دیگ..میترسم وام بگیره ...

اگه زمینتون سند دار باشه بهتون وام میدن اونم که زمین سند دار گرونه نترس بابا نصف قیمت زمینتون منفعت میکنین

اگه زمینتون سند دار باشه بهتون وام میدن اونم که زمین سند دار گرونه نترس بابا نصف قیمت زمینتون ...

بعد وام به اسم شوهر من میشه؟...پس اونی که میخوهد بسازتش چی؟پول نمیاره؟

بعد وام به اسم شوهر من میشه؟...پس اونی که میخوهد بسازتش چی؟پول نمیاره؟

نه وام به اسم‌اون طرف میشه مثلا هر چقدر قیمت زمینتون باشه اونم اون اندازه میاره مثلا ۶۰۰قیمت زمینتون باشه ۶۰۰هم اون میاره