2777
2789

سلام به همه خانمای عزیز🙋🏻‍♀️

تاحالاکسی ازشماها دوست مجازی خوب اینجا پیداکرده؟!

اگه پیداکرده ازتجربیاتش بگه اگرم کسی پیدا نکرده بیاید باهم آشنا بشیم🤗😊☺️

ازخودم شروع میکنم:مهسا هستم یک تازه وارد🙈🙊🙉

۲۵ ساله ازتهران،۶ سال هم هست که اومدم قاطی مرغا🐔👰🏻😉🤭

من اره يه دوست خوب دارم كه هميشه حرف ميزنيم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننن. تازه دوست شدیم و داشتیم تو تاپیکای جالب همو تگ میکردیم. امروز دیدم ترکیده😢 نمیدونم چرا

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

اره زیاد ۳۳ تا

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

من تقریبا یکساله ک اینجام ولی حتی یه نفرم بهم درخواست نداده😞

(چندبار ترکیدم)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5924406/چجوری-تا-عید-چاق-بشمعکس-هیکلم?postId=177273798 

میشه اینو برام گزارش بزنید ؟ ممنونتون میشم💚🙏🏼

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...
اره @آناتا ‍   @کاپ_کیک_عصبانی     @ایسان234     اینا دوستای خوبم ...

اخ من فدات بشم😗😗😗توام دوست خوبمی😘😘😘

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄