2777
2789

دوست داشتین چجوری زندگی کنید اسمتون چی باشع وضع مالیتون چطور باشه؟

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیم اونقدری که تفریح های کوچیک ومسافرت های سالی یه بار

زندگیم باسلامتی

باوجود پدر مادرم 

یه عشق قشنگ

یه دختر ویه پسر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مثل همین الان 😍😍😍😍😍😍

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

دوس داشتم زن جانی بودم 

نگی هم همه میدونن🤪😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من هی تکرار میکنم آویزه گوشتون بشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه😂

بگو بگو 

منم میگم زودتر بهش برسی😉😎😎