2777
2789
عنوان

راهکار برای جلوگیری از عفونت زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشيد شبایی که رابطه داریم روز بعدش ترشح دارم، چون جلوگیری نداریموقتای دیگه نه یه چیز معموله

زمان تخمک گذاری چی من فقط قبل از پریودی ندارم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
زمان تخمک گذاری چی من فقط قبل از پریودی ندارم

اون ترشح زیاد نیس که، فقط تو سرویس حین شستن میبینم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یبار رفتم معذرت درد داشتم گفت بعد پری بیا نرفتم

خب نباید بترسی و شل کنی

من دردی نداشتم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من یادمه چند سال پیشا رفتیم دکتر متخصص گبت اصلا تو خونه شورت نپوش از همون موقع مریض خاصی نگرفتیم

خب شلوار ک خیس میشه بعد دستشوسی اگه خشک نکنیم من حساسیت دارم ب جنس بعضی دستمالا 

کاربری از آذر ماه دست منه 

اسی من ده سال ازدواج کردم خداروشکردچارعفونت نشدم یکی از نوره استفاده میکنم هرهفته شورت توخونه نمی پوشم دستشویی خونه روهرشب میشورم حتی شیرالات رو اگه مهمان هم بیادبعدمهمان شیرالات والکل میزنم شلوارازبیرون میخرم حتما میشورم بعدمی پوشم ژل شستشواستفاده میکنم مشکلی نداره خیلیامیگن بدهست واینامن بدی ندیدم بادستمال کاغذی هم خودم خشک میکنم 

گاهی انسانم آرزوست
منم نمیپوشم از وقتی ازدواج کردم ولی دچار عفونت شدم .

بهداشت همسرت مشکل نداره؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اکثر مشکلات و عفونت و حتی ایدز خانمای متاهل متاسفانه به خاطر همسراشون هست. اسی باش ما نیستم کلی میگم حواستون باشه هر چند وقت یکبار بریدچکاپ هردو  مراقب خودتون باشید