2777
2789
عنوان

بیماری دو قطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 73 پست
متاسفانه خودشون پرستارن و واقعا این مشکل کار مارو بدتر کرده  هر دارویی که بهش میگیم هم خودش می ...

وای چه شرایط سختی

حالا ما توی بخش روان که بودم یه پرستار خودش اومده بود خودشو بستری کرده بود

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه شرایط سختی حالا ما توی بخش روان که بودم یه پرستار خودش اومده بود خودشو بستری کرده بود

عزیزم میتونم یه سوال بپرسم؟ 

اونایی که میومدن و بعد یه مدت بستری میشدن 

چه موقع دکتر مرخصشون میکردن؟ اون لحظه خوبه خوب بودن یا اینکه باید تو خونه ادامه درمان رو انجام میدادن؟ 

دپاکین بدرد نمیخورده ولی اگر درمان نشن عود میکنه خیلی داغون میشن دیگه دارو هم جواب نمیده 

ببخشید یه سوال دارم‌...

کسایی ک در حین مصرف محرک ها و اعتیاد دوقطبی میشن باید چیکار کنن؟در مرحله اول؟

ایا اینها بعد از ترک کاملا خوب میشن.؟

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
ببخشید یه سوال دارم‌... کسایی ک در حین مصرف محرک ها و اعتیاد دوقطبی میشن باید چیکار کنن؟در مرحله او ...

بعد از ترک یه مدت بگزره افسردگی میگیرن دوقطبی خیلی شدید اول باید دارو درمانی بشن اگر جواب نداد ectیا همون شوک الکتریکی حالشون رو خوب میکنه 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
عزیزم میتونم یه سوال بپرسم؟  اونایی که میومدن و بعد یه مدت بستری میشدن  چه موقع دکتر مرخ ...

بعضی هاشون دو سه ماه بستری میشدن

بعضی ها یکی دوهفته

بستگی به شدت بیماری داشت

ولی معمولا حالشون خیلی بهتر میشد که مرخص میشدن

و حتما دارو ها رو باید ادامه بدن

و اگر بهشون شوک وارد بشه مثلا یه خبر بد بشنون یا عزیزی رو ازدست بدن دوباره حالشون بد میشه و احتمالا دوباره بستری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بعد از ترک یه مدت بگزره افسردگی میگیرن دوقطبی خیلی شدید اول باید دارو درمانی بشن اگر جواب نداد ectیا ...

اون افسردگی بعد از اعتیاد براش پیش میاد ایا باز هم جزو دوقطبیه؟

ایا با دارو و حل افسردگی بکلی و کامل خوب میشن؟

اون افسردگی بعد از اعتیاد براش پیش میاد ایا باز هم جزو دوقطبیه؟ ایا با دارو و حل افسردگی بکلی و کام ...

اون اکثرا اسمش افسردگی دو قطبی هست اگر دارو نخوره خوب نمیشه و بدتر میشه حتما باید داروهای دو قطبی رو بخوره اگر چند مدل دارو جواب نداد باید بره شوک الکتریکی چندین جلسه بده تا زمانی که خوب بشه

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
اون اکثرا اسمش افسردگی دو قطبی هست اگر دارو نخوره خوب نمیشه و بدتر میشه حتما باید داروهای دو قطبی رو ...

ایا داروها دوره ای هستن و درمان قطعی وجود داره 

یعنی دوره دارو ک تموم بشه این افراد خوب میشن؟یا برای همیشه باید قرص بخورن؟

ایا داروها دوره ای هستن و درمان قطعی وجود داره  یعنی دوره دارو ک تموم بشه این افراد خوب میشن؟ی ...

اگر دارو جواب بده دیکه باید یکسال دو سالی بخورن طولانی مدت 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
ببخشیدشوک الکتریکی همون شستشوی مغزاست؟

نه شوک الکتریکی یا ect برای زمانیه که دارو درمانی جواب نداده تو بیمارستان یه جریان ضعیف برق به مغز طرف برق رد میکنن البته بیهوش که باعث میشه دوباره اون طرف حالش خوب بشه 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
بعضی هاشون دو سه ماه بستری میشدن بعضی ها یکی دوهفته بستگی به شدت بیماری داشت ولی معمولا حالشون خی ...

ممنونم عزیزم 

واقعا این تضمین رو میدن که هر روز دارو رو مصرف کنن؟ 

بعد از بستری بیماران ناراحت با اعصبانی از دست خانوادشون نبودن به خاطر انجام این موضوع و بردنشون به بیمارستان؟ 

متاسفانه یک بیماری هست که اگر دارو نخوره دوباره برمیگرده حالت اول و این خیلی زجره