2777
2789
عنوان

نه رابطه جنسی چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 28 پست
جوابایی که دادید عجیب بود اصلا درکش نکردید شوهرش متوجه نیست که حال خانومش بده چه تولدی !؟ این که ...

وآقا دمت گرم بخدا بمیرم یا بمونم برای شوهرم مهم نیست فقط داره ی کیک میخره دهن منو ببنده لینکه از دیروز مریضم حالمو نپرسیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحدا اگ یادم باشه مجبوری من ۳ ماه ازدواج کردم امسال اولین تولدم یا اینکه اولین روز زن بود

مردا زباد تولد روز زن جدی نمیگیرن

ما که چند ساله زندگی کردیم زباد دیدیم

به دل نگیر اگر مردت خوبه

مردا احساس محسوس ندارن

بالاخره نکات مثبت خودش داره

تولدت مبارک عزیزم❤️

من بهت حق میدم چون مریضی و حال بدت بخاطر کم توجهی و نداشتن رابطه و حس خواسته شدن و ناز کردنه ، خانوما همون قد ک بزرگ اندازه ی یک دختر بچه از شوهرشون توجه میخوان

جوابایی که دادید عجیب بود اصلا درکش نکردید شوهرش متوجه نیست که حال خانومش بده چه تولدی !؟ این که ...

تعجب من از پدر مادرشه،اونا بزرگش کردن فرق قهر و مریضیشو نمیدونن ؟احتمالا از اوناست که برای هرچیزی قهر میکنه که اونا هم جدی نگرفتنش

وآقا دمت گرم بخدا بمیرم یا بمونم برای شوهرم مهم نیست فقط داره ی کیک میخره دهن منو ببنده لینکه از دیر ...

بهش بگو من انتظار دارم توی این شرایط درکم کنی بگو حالم بده و نیاز به استراحت دارم و میخوام از شلوغی دور باشم اگه برام یه سوپ ساده گرم بپزی خیلی خوشحال تر میشم تا یا کیک بخری البته قبل از همه اینا از بابت کارایی که برات کرد تشکر کن که به غرورش برنخوره

نه من اصلا نمیگم حالش بدنیست،میگم ممکنه به خاطر قهر زیادی اینا فکر کردن الانم قهره

ممکنه ولی به نظرم بهترین کار اینه الان درکش کنیم تا اینکه بخوایم با حرفامون بیشتر حالشو بد کنیم

ادما یه وقتایی انقدر حال روحی شون بده که هیچ دلیلی هم پشتش نیست ولی نمیدونن چطور باید اون حالشون رو بیان کنن که بقیه ازشون ناراحت نشن