2777
2789
عنوان

بیماری دو قطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 73 پست
گاهی شادن گاهی غمگین کلا افسردگی خیلی بده میتونه کاری کنه که هیچ کاری نتونی یاد بگیری و همش احساس ...

دقیقا 

زمان شیدایی احساس خودشیفتگی و اعتماد به نفس بالا میگیرن و فکر میکنن میتونن کل جهان رو فتح کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از نزدیکانم این مشکل رو  بعد از فوت خواهرش پیدا کرد  نمیدونم چجور بهش دارو بدیم یا ا ...

فقط یه راه داره بستری کردن تو بیمارستان خصوصی دولتی ها اصلا به درد نمیخورن هر چند ماه یه بار باید بستری بشن وقتی از بیمارستان برمیگردن انرژیشون کمه مقاومت نمیکنن و راحت میشه بهشون دارو داد یه نفر باید محکم جدی مدام حواسش بهش باشه و بهشون دارو بده تا چند وعده نخورن دوباره وضعشون خراب میشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
راهش همینه اگه به هیچ وجه حاضر نمیشه دارو بخوره باید بریزی توی غذاش بیمارهایی که میان بیمارستان اکث ...

تا الانش هم سعی کردم بهش بدم 

و الان تقریبا 2 و 3  ماه هست که داخل غذاش میریزم 

اما بخاطر اینکه این اواخر واقعا میفهمه و واقعا حس میکنه این غذا تلخه و تلخ شده سعی میکنم اون روز رو بهش ندم که مبادا بفهمه و کلا نتونم براش کاری کنم 

اگر دیگه نتونم تو غذاش بریزم واقعا دیگه نمیدونم چه کنم؟.... 

تا الانش هم سعی کردم بهش بدم  و الان تقریبا 2 و 3  ماه هست که داخل غذاش میریزم  اما ...

خب هر دفعه توی یه چیز متفاوت بریز

یه بار توی غذا یه بار آب یه بار آبمیوه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میشه حالتاشوبگی

احساس خودشیفتگی فراوون 

بدبینی به هممممه 

با خودش تو تنهایی خیلی حرف میزنه 

از دست همه اعصبانیه و خلقش خیلی بد میشه 

پر حرفی(اوایل که خودمون هم نمیفهمیدیم میتونم بگم از 24 ساعت 25 ساعتش حرف می‌زد ینی آنقدر زیاد که صداش گرفته بود و واقعا دلم آتیش می‌گرفت) 

خواب کم مثلا از 24 ساعت شنابه روز فقط 4 ساعت شاید کمتر می‌خوابه 

فقط یه راه داره بستری کردن تو بیمارستان خصوصی دولتی ها اصلا به درد نمیخورن هر چند ماه یه بار باید بس ...

میترسم و از ریسکشم خیلی میترسم که بیمارستان بستری کنیم

تا الان موفق شدم بهش دارو بدم اما مخفیانه جوری که خودش هم نمیدونه 

اما جدیدا یه احساس هایی کردم که نکنه با خبر بشه که تو غذاش  دارو میریزیم 

خب هر دفعه توی یه چیز متفاوت بریز یه بار توی غذا یه بار آب یه بار آبمیوه

تا الان اکثرا تو غذاش ریختم و خیلی هم ابمیوه

آب همه میوه هارو گرفتم براش😂😭🤦🏻‍♀️ 

آب هم مشخص میشه قشنگ 

قرص هارو هم سعی میکنم خیلی له کنم 

شما که تجربه دارید جسارتا اون افرادی که واقعا بیماریشون رو قبول نداشتن 

یا کلا نمیخواستن قبول کنن و دارو بخورن رو چجور به دارو خوردن اجبار کردین؟ با صحبت؟ یا واقعا راهی نمونده که من برم

تا الان اکثرا تو غذاش ریختم و خیلی هم ابمیوه  آب همه میوه هارو گرفتم براش😂😭🤦🏻‍♀️  آب ...

والا پرستارا زوری میدادن

همراه هاشون توی غذا و ابمیوه میریختن

اونایی که حالشون بهتر بود راحت خودشون میخوردن

دیگه نمیدونم چکار میشه کرد

کسی رو نداره ازش حرف شنوی داشته باشه؟

شاید از دست اون بخوره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از کجا میفهمین این مشکل رو داره علایمش چیه چون دو قطبی بیشتر ژنتیکی و بخاطر اعتیاد اتفاق میوفته  ...

دو قطبی ارثیه بله 

ولی عوامل محیطی مثل مرگ نزدیکان،فشار های روحی و روانی داخل زندگی، طلاق ازدواج و... باعث میشه اون بیماری نهفته ظاهر بشه و حالا به همین شدت کم یا زیادش 

والا پرستارا زوری میدادن همراه هاشون توی غذا و ابمیوه میریختن اونایی که حالشون بهتر بود راحت خودشو ...

متاسفانه خودشون پرستارن و واقعا این مشکل کار مارو بدتر کرده 

هر دارویی که بهش میگیم هم خودش میفهمه چیه هم علائمش 

یا اگر هم نفهمه با هزاران دکتر در ارتباطه 

تا همین چند وقت پیش یکی از دکتر های اعصاب وروان که دوست خودشم هست اما بی اطلاع از مشکلش گفته بود این دارو رو نخوریا اینا برای خلق و خو و این حرفاست... 

بازم ممنونم از کمکتون 😍💚🌱