2777
2789
عنوان

بیماری دو قطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 73 پست
ممنونم عزیزم  واقعا این تضمین رو میدن که هر روز مصرف دارو رو بخورن؟  متاسفانه یک بیماری ...

هیچ تضمینی نیست

ولی اگه بستری بشه شوک درمانی هم میشه که کلا حالش خیلی بهتر میشه و خودش داروش رو میپذیره

دقیقا اگه نخوره بدتر میشه و دوباره بستری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ تضمینی نیست ولی اگه بستری بشه شوک درمانی هم میشه که کلا حالش خیلی بهتر میشه و خودش داروش رو میپ ...

و این ینی تا آخر عمر باید استرس اینو رو داشت که دارو رو خورده و یا 

منصرف شده... 😓

و این ینی تا آخر عمر باید استرس اینو رو داشت که دارو رو خورده و یا   منصرف شده... 😓

بله متاسفانه😳😳

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

رهاکین برات تجویز بشه یعنی چقدر مشکلت حاده؟

بله رهاکین هم تجویز شده از طرف پزشک متخصص

اما خورده نشده 

مشکل من تو همین موضوعه بالاست متاسفانه

مشکل من نیست مشکل یکی از نزدیکانمه

والا دارو میخوره فقط از دس خاهرم ؛وقتی باهاش راجع ب بیماری صحبت میکنیم هذیون میکنه و حواسش پرت میشه ...

قبول داره بیماریشو؟ 

همینم خوبه که از دست یکی میخوره 

تاثیر دارو هارو دیدین؟ 

قبول داره بیماریشو؟  همینم خوبه که از دست یکی میخوره  تاثیر دارو هارو دیدین؟

ی وقتایی خیلی خوبه ی وقتایی انگارفکرش جمع نمیشه؛الهی بمیرم داداشم خیلی باهوش بود نمیدونم چرا اینطوری شد الان ۳تا زبان خارجی و معنی قرآن روحفظه

ی وقتایی خیلی خوبه ی وقتایی انگارفکرش جمع نمیشه؛الهی بمیرم داداشم خیلی باهوش بود نمیدونم چرا اینطوری ...

آخی خیلی عالیه 

بیشتر هنرمندا و نقاش های جهان یا حتی آدمای معروف همین بیماری رو داشتن مثل کاترین زتاجونز یا چرچیل

شاید به همین دید بهش نگاه کرد خیلی قشنگترهم باشه 

و این ینی تا آخر عمر باید استرس اینو رو داشت که دارو رو خورده و یا   منصرف شده... 😓

عزیزم خواهر شوهرم بعدازفوت مادرش یک دفعه رفتاراش عوض شدفقط به روبروش نگاه می کردوهیچ حرکتی نمی کردوفقط دستش روبه روبروش می گرفت و اشاره  می کردوچشماش روبه حالت تعجب بازمی کردتابراش آب زمزم ودعانویس آوردن و خوب شد وبعد هم ازدواج کردوبچه دارشد

یکی دیگه ازا قوام هم  یک دفعه ای اخلاقش تغییر کردواون هم ساعتها به روبروش نگاه می کردوبا روبروش که کسی نبودحرف می زداونهاازیک سیدبراش دعاگرفتن و خوب شدفقط اون دعابایدهمیشه همراهش باشه 

اگر می خواهید اون سیدروبهتون معرفی کنم

عزیزم خواهر شوهرم بعدازفوت مادرش یک دفعه رفتاراش عوض شدفقط به روبروش نگاه می کردوهیچ حرکتی نمی کردوف ...

ممنون عزیزم از نظری دادی 🌱❤️

درسته دعا خیلی تاثیر داره و برداشتیم اتفاقا پیش سید هایی

اما بیماری دو قطبی حس بیش از حد اعتماد به نفس 

پر حرفی و کم خوابی و حتی تحرک زیاد 

و علتش هم هنوز مشخص نشده 

اما میگن بخاطر شوک باعث میشه مغز هورمون هایی رو ترشح کنه که باعث این بیماری بشه و باید حتما دارو خورد و جلو پیشرفتش رو گرفت 

ممنون عزیزم از نظری دادی 🌱❤️ درسته دعا خیلی تاثیر داره و برداشتیم  اتفاقا پیش سید هایی &nb ...

خواهش می کنم خواستم یک کمکی کنم که حالش خوب بشه این کانال اون سیده هست اگر دوست داشتین مطالعه کنید

میتوانید از طریق آدرس های پایین درشبکه ها وپیام رسانهای اجتماعی با ما در ارتباط باشید
👇👇👇👇
پیام رسان [سروش]
http://sapp.ir/mosavi114

صفحه انیستاگرام  
https://www.instagram.com/mosavi114

پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/mosavi114

پیام رسان تلگرام
https://telegram.me/joinchat/CVXEyD3ZCIE7xnPYluhdmA

✅ایدی جهت ارتباط با ما در پیام رسانهای ذکر شده  همان  👇👇👇👇👇 میباشد
@Almosavi61
@Almosavi61