2777
2789
عنوان

لطفا بیاین از روی علائم حدس بزنید بچم دختره یا پسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
اگه هوس هندونه کنی دختره موز وگوجه سبز هوس کنی پسره اگه غروبا حالت تهوع داری دختره صبح هاپسره ولی عد ...

اگه يه نَفَر هيچكدومو هوس نكنه يعني اصلا حامله نيست؟😐😂

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدد بتات و اينكه چند روز بعداز موعد آز دادي و ضربان قلب جنين رو بگو

پریودم نامنظمه ولی ۳۲ روز که از پریم گذشت ۲۰۶ بود ۴روز بعد تکرار کردم رفت بالای ۱۰۰۰ 

ضربان قلبم شنبه میرم سونو

اگه هوس هندونه کنی دختره موز وگوجه سبز هوس کنی پسره اگه غروبا حالت تهوع داری دختره صبح هاپسره ولی عد ...

شنبه میرم سونو ولی بتام ۳۲روز پریودم ۲۰۶ بود ۴روز بعدش رفت بالای هزار

چرا هست من اینارو ب چشم دیدم ولی درکل ازرو عددضربان میشه فهمید ک توسونوی اول هست 

من سر اولي ضربان قلبش ١٤٢ بود پسر

سر دومي هم ١٥٥ بازم پسر

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
پریودم نامنظمه ولی ۳۲ روز که از پریم گذشت ۲۰۶ بود ۴روز بعد تکرار کردم رفت بالای ۱۰۰۰  ضربان قل ...

شبيه دختره بتات. البته چون نامنظم هستي مشخص نميكنه كه كي لقاح انجام شده