2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای عقده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 98 پست
نه نمیخوام زیاد شه فقط خواستم بدونم کسی اینجا اینجور چیزی براش پیش اومده من نمیتونم اونا رو دعوت کنم ...

عزیزم اگه فقط کم حرفیه( ببین یه کم حرفی داریم یه کم محلی) مشکلش شما بیشتر اینه که اینا از اول اینجوری نبودن که قابل درکه ناراحت بشی ولی برای حفظ آرلمش خودت فکر کن اینا از اول کم حرف بودن 

آره ما داشتیم دو فامیلای مادر دو تا خواهرم بودن زوووور تو عروسی اشتی کردن

پس توهم خودتو بگیر  وای چقدر این چیزا برات مهمه ب ی وزت ک باهات حرف نمی زنن  منم‌اولاش و ...

اینام همشون اینکارو نمیکنن فقط خواهر شوهرای مجردم واقعا منم برام مهم نیستن ولی گاهی مناسبتا میریم خونشون از این حرکتاشون بدم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینام همشون اینکارو نمیکنن فقط خواهر شوهرای مجردم واقعا منم برام مهم نیستن ولی گاهی مناسبتا میریم خو ...

سعی کن ب روی خودت نیاری با همسرت گپ بزن بگو بخند سرت کن توگوشی با مادرشوهر ت حرف بزن 

چن تا خواهرشوهر داری مگه؟

عزیزم اگه فقط کم حرفیه( ببین یه کم حرفی داریم یه کم محلی) مشکلش شما بیشتر اینه که اینا از اول اینجور ...

دقیقا منظورم همین بود چه عجب یکی فهمید چی میگم.اولا خیلی خیلی دوست بودیم و صمیمی یهو عوض شدن من ناراحت شدم 

[QUOTE=177239770]چه ربطی داشت به خوشگلی؟؟ مطمعنی اونا همین نظر شما رو راجب خودشون ندارن؟ احساس میکنم ...

بی منطق هم هستی  خیلی بی ربط نتیجه گیریهای اشتباه میکنی واسه همین اونا حق دارن از همچین ادمی فاصله بگیرن

سعی کن ب روی خودت نیاری با همسرت گپ بزن بگو بخند سرت کن توگوشی با مادرشوهر ت حرف بزن  چن تا خو ...

سه تا دارم دوتا مجرد یکیشون متاهل البته اوناییم ک مجردن یکیشون خونس یکیشون سرکار میره و جای دیگه زندگی میکنه ولی این خواهرشوهرم ک خونس همه رو علیه من پر میکنه فقط جون خودش منو دوس نداره بقیه هم نباید دوس داشته باشن تا حدی که همشون یواشکی به من پیام میدن زنگ میزنن یا کادو اینا میگیرن از اون خواهرشوهرم پنهون میکنن کاراشونو ک غر نزنه سرشون

دقیقا منظورم همین بود چه عجب یکی فهمید چی میگم.اولا خیلی خیلی دوست بودیم و صمیمی یهو عوض شدن من نارا ...

آره خب شما الان بیشتر از فامیل بودن با دو تا دوستت قهر کردی این خب تغییر رفتار آزار دهندست وگرنه از اول که اصلا دوست نمیشدی که بعدا ناراحت شی 

نمیشه باهاشون حرف بزنی؟؟

من خودم معتقدم فاصله رو باید حفظ کرد و از اول زندگیمم اینکارو کردم.ینی هیچوقت سرک نکشیدم تو کارشون ی ...

خب گلم معلومه اشتی کردن ولی نبخشیدن وهنوزم دلخورن بیخیال مهم اینه که شمااشتی کردین باهاشون هرجورباشما رفتارکنن شماهم مثل خودشون باش ولی تابلو بازی درنیار سرسنگین وکم حرف کلا یه قدم از رابطه قبلیتون عقب بکشین

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

آره خب شما الان بیشتر از فامیل بودن با دو تا دوستت قهر کردی این خب تغییر رفتار آزار دهندست وگرنه از ...

نه دوست ندارم اینم بگم ک همش یکیشونه ک بقیم پر میکنه شما فک کن حتی مادرشوهر پدرشوهرم ک منو خیلی دوس دارن جلوی اون نمیتونن خیلی باهام صمیمی باشن وقتایی ک اون نیس میشن ی ادم دیگه یا اینکه چیزی میخوان برام بخرن یا برا بچم میگن فلانی نفهمه قابل توجه کسایی ک اومدن اینجا منو قضاوت کردن و توهین کردن کسی ک خوب باشه حتی خونوادشم نمیان کاراشونو پنهون کنن ک نفهمه اگه مشکل از من بود باید همشون ازم بدشون میومد

خب گلم معلومه اشتی کردن ولی نبخشیدن وهنوزم دلخورن بیخیال مهم اینه که شمااشتی کردین باهاشون هرجورباشم ...

الان دیگه اینکارو کردم ولی من چون خواهر ندارم و اونا سه تا خواهرن میرم خونشون اذیت میشم

نه دوست ندارم اینم بگم ک همش یکیشونه ک بقیم پر میکنه شما فک کن حتی مادرشوهر پدرشوهرم ک منو خیلی دوس ...

خب ببین وقتی دوست آدم اینه خدا آدمو نجات داده شمام میری اونجا یه سلام کن یه گوشه بشین کاریش نداشته باش سرتو گرم کن مهمونی تموم شه دیگه آدمی که خانوادشم از دستش عاصین میخوای چیکار کنی ؟؟

سعی کن ب روی خودت نیاری با همسرت گپ بزن بگو بخند سرت کن توگوشی با مادرشوهر ت حرف بزن  چن تا خو ...

من ادم پرحرفی نیستم یا اینکه دوس ندارم خیلی صمیمی باشم از اولشم ک میگم دوست بودیم من همیشه ی محدودیتایی برا رابطم گذاشته بودم ولی اونا الان دقیقا میخوان بگن ما دوست نداریم با تو زیاد گرم بگیریم و منم بعد اینکه اشتی کردیم خیلی کم‌میبینمشون ولی میگم وقتی کسی میزبانه نباید اونجور رفتاری با مهمون داشته باشه

خب ببین وقتی دوست آدم اینه خدا آدمو نجات داده شمام میری اونجا یه سلام کن یه گوشه بشین کاریش نداشته ب ...

دقیقا مادرش هرکاری میکنه بهم محبت میکنه دوسم داره ولی همش یواشکی

الان دیگه اینکارو کردم ولی من چون خواهر ندارم و اونا سه تا خواهرن میرم خونشون اذیت میشم

الهی باشه ناراحت نباش یه مدت این روال رو پیش بگیر تا کدورت ها رفع بشه دوباره مثل قبل میشین ولی ازمن یه وصیت خواهرشوهرات صرفا خواهرشوهرت هستن نه خواهرت همیشه این دید رو بهشون داشته باش سعی نکن جای خواهرت بزاری 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️