2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای عقده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوشگلی شما چ ربطی ب موضوع داشت یکی ب من بفهموه😏😏😏😶😶😶

یعنی چون خوشگلی حسودیشون شده 

چقدر بدم از ادمایی میاد ک الکی از خودشون تعریف میکنن شاید از نظر اونا زشتی ببخشیدااا😂😂

[QUOTE=177239770]چه ربطی داشت به خوشگلی؟؟ مطمعنی اونا همین نظر شما رو راجب خودشون ندارن؟ احساس میکنم اعتماد به سقفت ب ...[/QUOTشمام مشخصه اعتماد بنفست پایینه عزیزم.حوصله ندارم با ادمایی مثلهشما بحث کنم

عزیزم، زن داداش منم با من بحثش شد، ما هم آشتی کردیم اما من بعد اون دیگه اطمینان نکردم و فاصله رو حفظ ...

شایدم واقعا اینجور باشه.البته منم دیگه هر حرفی رو نمیگم پیششون.مادرشوهر و پدرشوهرم منو خیلی دوس دارن بخاطر همین میگم مشکل از اوناس

لطفا وقتی از تاپیکی خوشتون نمیاد نیاین 

عزیزم این دوستمون چیزی نگفت که میگیم اوکی خب کم حرف بزنن احترام بزارن خوبه دیگه الان من متوجه نمیشم الان ما راه حل بدیم ارتباطتتون زیاد شه؟

خب گلم باخانواده شوهر ارتباط دراین حد کافیه بنظرمن منم یه خواهرشوهردارم بااین که هیچ بحثی بینمون پیش نیومده رابطم درحداحوالپرسی وایناس وخیلی کم باهاش حرف میزنم ذهنمم اروم تره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم این دوستمون چیزی نگفت که میگیم اوکی خب کم حرف بزنن احترام بزارن خوبه دیگه الان من متوجه نمیشم ...

نه نمیخوام زیاد شه فقط خواستم بدونم کسی اینجا اینجور چیزی براش پیش اومده من نمیتونم اونا رو دعوت کنم با اینکه میزبانم کم محلی کنم بهشون چون اینجور حرکاتی برا ی ادم عادب نیس مگه اینکه بیخیال شعور و شخصیتت بشی

جای من بودین چ میکردین  خواهر شوهرام جلوی شوهرم خیلی قشنگ تحویل میگیرن تعارف و حرفای قشنگ  ...

من شوهرم قطعا محلشون نمیزاره و اکثرا من دوسه روز قبلش باهاش حرف میزنم که راضی بشه بیاد ینی میدونه مشول از خواهراشه نه من

[QUOTE=177242988]الان خوشگلی شما چ ربطی ب موضوع داشت یکی ب من بفهموه😏😏😏😶😶😶 یعنی چون خوشگلی حسودیشون شده  ...[/QUOTEتاپیک منو خوندی اصلا؟یا همینجور اومدی ی چیزی بگی و بری رفع عقده کنی.گفتم اول دوست بودیم نگفتم حسادت کفتم من چیزی ازشون کم ندارم ک بخوان خودشونو بگیرن همین

[QUOTE=177242988]الان خوشگلی شما چ ربطی ب موضوع داشت یکی ب من بفهموه😏😏😏😶😶😶 یعنی چون خوشگلی حسو ...

پس توهم خودتو بگیر 

وای چقدر این چیزا برات مهمه ب ی وزت ک باهات حرف نمی زنن 

منم‌اولاش وسواس بود دیدم‌خیلی خودخوری میکنم‌ب همسرم گفتم‌همسرم گفت ب ی وزت باشه 😂😂😉دیگه برام‌مهم نیس من جزو آدم حسابشونکنمیکنم و این بیشتر اونا رو طرفم جذب میکنه یعنی خودشون میان سمتم 

خب گلم باخانواده شوهر ارتباط دراین حد کافیه بنظرمن منم یه خواهرشوهردارم بااین که هیچ بحثی بینمون پیش ...

من خودم معتقدم فاصله رو باید حفظ کرد و از اول زندگیمم اینکارو کردم.ینی هیچوقت سرک نکشیدم تو کارشون یا زندگیشون سوالای شخصی و بی مورد نپرسیدم اجازه هم ندادم کسی تو زندگیم دخالت کنه ینی با رفتارم.این تاپیکو زدم ک نظز شماها رو بدونم ببینم تغییر رفتارشون بعد اون قهر و اشتی چی میتونه باشه