2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب 

الان داشتم برا اهداف و جوونی که گذشت اشک میریختم 

هیچ انگیزه ای ندارم دبگه 

فقط دلم میخواد زود تموم بشم تا گناهام بیشتر نشده 

دیگه وقتی به مرگم فکر میکنم دلم برا خانوادم و دخترم نمیسوزه 

اصلا حوصله زندگی کردن رو ندارم 

نه هدفی نه ارزویی  نه خواسته ای  نه انگیزه ای  ندارم کلا

امیدوارم زودتر هدفتونو پیداکنین. خیلی سخته زندگی بدون هدف و انگیزه

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

خب رسیدن به اون شخصیتی  که از خودم تصور میکنم به آرزوهام برسم .... 

مثلا درسمو ادامه بدم تا به  شغل مورد علاقم برسم و توش موفق و به نام باشم      عاشق بشم  بچه دار بشم    آواز بخونم   ساز بزنم  طراحی کنم  کتاب بعدی رو بخونم    با خانوادم عشق کنم   سفر کنم     با آرامش بخوابم   منتظر بارون زمستون بعدی باشم      مگه زندگی غیر ازینا چی هستش؟ 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
دانشگاه، شغلی که میخوام بهش برسم، بچه ای که میخوام سرپرستیشو به عهده بگیرم و کللللی چیز دیگه که دیگه ...

خیلیم عالییی  . چه جالب منم به سرپرستی بچه فکر میکنم ولی نمیدونم در اینده چی میشه.

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

من انگیزه زیاد داشتم ولی از وقتی ازدواج کردم ب باد رفت. ینی با شوهرم نمبتونم لهشون برسم. اون مبگه ادم باید همبنجور زندگی کنه ولی من میگم باید ادم از ثانیه ثانیه زندگیش استفاده کنع. ... دلم ادامه تحصیل میخاس نزاشت. ولی من خودم با نداری شوهرمو فرستادم دانشگاخ مدرکشو بگیره. دلم شغل میخاس استقبال نمیکنع. دلم عشق میخاس ک اونم بلد نیس ابراز کنه. 

خیلیم عالییی   . چه جالب منم به سرپرستی بچه فکر میکنم ولی نمیدونم در اینده چی میشه.

😍

البته من منظورم سرپرستی مالی هست، مجردم من

ولی خدارو چه دیدممم شاید سرپرستی معنوی هم تونستم بپذیرم😍

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍