2777
2789
عنوان

ادمین تبادلات یعنی چی بچه ها

2657 بازدید | 7 پست

___

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

یعنی تبلیغ میذاره دیگه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تبلیغ میذاره دیگه

🤔🤔

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

یعنی اون کسی که تبلیغ تورو بذاره تو کانال یا پیجش تو هم مال اونو

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ادمین تبادلات یعنی همون چیزی که منو تو نمیدونیم😊

یه دخترم پرانرژی،،،،،پرسپولیسی،،،،شیرازی،،،نام کاربری هرررچی میذاشتم تایید نمیکرد،،،،،،متولد ۲۵آذر ،،،،،،،بسیاااار هنرمند،،،، تیز هوشان قبول شدم اما به خاطر اینکه نمیخواستم از دوستام جداشم نرفتم😑،،،،،،،منو تو تاپیک جن دیدید گزارشم بزنید،،،،قبل از عضویت یه سال خواننده خاموش بودم،،،،،،،شیمی دان آینده،،،،،از خیلیاتون سوال درمورد نحوه گذاشتن امضا و پروف سوال کردم هیییچ کس بجز ژیناگلمن و خاله الی۱جوابمو نداد😣،،،،،بهم نگید بچه من تو تماااام تاپیک های بزرگونه میاااام و خیییلی منحرفم،،،،، راستی کل خاندانمون اشرافی و ثروتمند هستند،،،،، خب چون الان هی بابام میگه بیا شام بخور باید برم بعدا میام دامشو مینویسم،،،،رااااستی تپلو ام😑