2777
2789
عنوان

عشق نوجونیتون

222 بازدید | 26 پست

من کلا از همه بدم میاد یبار از یکی خوشم اومد بیخیال شدم.ولی تنوز ازش خوشم میاد.تقمیم گرفتم تا وقتی به هدفم نرسیدم پی این چیزا نباشم که درسم لطمه نخوره. خب شما بگید

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

تا۱۸سالگی روهمه کراش داشتم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نداشتم 

نصف دوستامم پسر بودن 

بعدشم چون یکی عاشقم شد 

رفاقت چندین سالمونو بهم زدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ولی کنترل کن زودگذره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عشق نبود ی پسره وحشتناک پیگیرم بود هنوزم که می‌دونه شوهر دارم پیگیرم هست ی بار مجرد بودم می‌گفت بیا با هم فرار کنیم 😂😂😂😂😂😂 ولی من هیچ حسی بهش نداشتم من عاشق ۲۰۶ هستم رفته ۲۰۶ خریده گفته فلانی دوست داره بخاطر اون گرفتم پسرهمسایه مون بود یادش بخیر 😂😂😂😂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
تا۱۸سالگی روهمه کراش داشتم

😂😂من از همه جنس مذکرا بدم میاد.راستش کل فامیل ازم میترسن چون خشک و جدیم.اجتماعیم ولی با همه گتابی حرف میزنم میترسن ازم.بچه زرنگمفقط با یکی از دختر خالهذهام که توب یت روز بدنیا اومدم صمیمیم همو idiotسیو ردیم 

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

قابل شمارش نی کراشام😂😂😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

من از ۹ سالگی از به پسری خیییییلی خوشم اومده بود 

هر وقتم میدیدمش دستو پام میلرزید 

بعدها فهمیدم با داداشم دوست شدن 

بعد ۱۰ و ۱۱ سال باهم ازدواج کردیم

۵ سالشو دوست بودیم 

این بهترین اتفاق زندگیم بود😊😍

دوازده سالم بود عاشق یه پسر همسن خودم شدم که آشنامون بود

جرأت نکردم بهش بگم ترسیدم پسم بزنه😂😂😂

۱۸سالم بود عاشق یکی از همکلاسی هام شدم به اونم جرأت نکردم چیزی بگم ترسیدم بهم نرسیم فکر میکردم به شوهر آیندم خیانت میکنم با این کارم🤦

خلاصه که هر کدومشون حدود ۳تا۴سال طول کشید تا فراموششان کنم 

عشقم پاک بود،هر دفعه که میدیدمش قلبم از تو سینه ام می‌پرید بیرون 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من از ۹ سالگی از به پسری خیییییلی خوشم اومده بود  هر وقتم میدیدمش دستو پام میلرزید  بعده ...

😍😍😍

خیلی حس خوبیه

عشقتون پایدار

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️