2777
2789

در ضمن حجاب بستگی کامل به جامعه و سبک زندگی افراد هم داره، یعنی یک پدیده فرهنگی هم هست و نمیشه فقط در قالب دینی تحلیلش کرد. نوع پوشش زنهای مقید به حجاب کشورهای مختلف اسلامی رو هم با مقایسه کنید: کت و دامن‌های جذب و روسری‌های بزرگ و رنگی خانمهای اهل ترکیه و لبنان که اغلب آرایش هم دارند اما موهاشون بیرون نیست، عبا و روبنده در بعضی کشورهای عربی، چادر آبی رنگ زنهای افغان که فقط چشمهاشون معلومه، در مالزی و اندونزی مقنعه‌های بلند تا نزدیک کمر سر میکنند و موهاشون کاملن پوشیده‌ست اما اغلب لباسهاشون آستین‌کوتاهه و دستشون از بازو به پایین پوشش نداره، در پاکستان شال سر میکنند اما جوری که بخشی از موهاشون بیرونه، در هند هم ساری می‌پوشن و بازو و بخشی از موهاشون پوشیده نیست... و در ایران هم که به خاطر قانون حجاب اجباری که انواع شیوه‌های پوششی رو در فضای بیرونی داریم. حتی قبل از انقلاب هم نوع حجاب افراد از طبقه‌های متفاوت و سبکهای زندگی مختلف با هم فرق داشت‌. اون موقع که زنهای تهرانی دوره قاجار با روبنده بیرون میرفتند زنهای ایل قشقایی طبق رسوم قسمتی از موهای فرق وسط باز شده‌شون رو بیرون مینداختن و لباسهای رنگی میپوشیدن

پس مطابق با شرایط و سنتهای هر کشور و جامعه حجاب بازتعریف میشه، این مساله در سطح یک کشور و جامعه هم قابل فهمه. 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
خب من دیشب فرصت نکردم بحث رو ادامه بدم به جاش الان سعی میکنم مفصل‌تر در موردش توضیح بدم. مدتهاست که ...

مرسی از شما دوست نازنینم که وقت گذاشتید و نظرتون که خیلی هم واسم ارزشمنده رو 

ابراز فرمودین

حتما به تک تک جملات تون فکر خواهم کرد

یه دنیا ممنونم که وقت گذاشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش اینه تو فکر میکنی خدا گفته

من فکر میکنم آخوند گفته و اون چیزایی که به اسم حرف خدا به خوردمون میدم همش حرف یکی دیگست برای اینکه جامعه رو اونجور که دلش میخواد کنترل کنه .