2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست
😄😄😄😄خدا نکشدت ی ساعت دارم ب جمله ات میخندم‌ ماهم یک کیلو کشمش پلویی دارم الان ترسیدم ی هو

برو یه جایی پنهون کن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوب باید از دیوار مردم برن بالا که کاری باهاشون نداشته باشن بهذخدا خاک تو سرمون که اینجا دنیا اومدیم داریم زندگی میکنیم شوهرمو چهار ماهه اخراج کردن اقدام کرد برا بیمه بیکاری این چهار ماه اسنپ کار کرد تا بیمش وصل بشه الان بیمه گفته نباید مار میکردی بیمه بیکاریت قطع میشه فکر کن بیمه ای که چهار ماهه پرداخت نشده رو میخوان قطع کنن حالا بهش میگم تو این چهار ماه باید فتوسنتز کنیم مگه ما درختیم مرتیکه عوضی میگه قانونه 

لطفا حسود نباشیم

فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐

عزیزم این کار خلاف مگه میشه 

شراب حرام مثل زنا مثل هزارتا کار دیگه نثل نزول 

چرا نصفه همه جیزو میفهمید 

هزارتا از همین تصادف ها و دعوا سر همین مشروب خوردن جووناست 

که  دیگه حال خودشون رو نمیفهمن 

دارید دعا میکنید دربیاد؟

هر چند شورتکی تر از این حرفاست قانون ما 

گفتن ک دوستش گفته فردا درش میاره 

خیلی نگران نباشید 

ولی خانوم تویی ک جلوش واینسادی دقیقا هم دستش هستی باید محکم جلوش وایمیسادی 

فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐 عزیزم این کار خلاف مگه میشه  شراب حرام مثل زنا ...

فازمارو درک نمیکنی چون فقر ندیدی احتمالا

خودپیامبر فرموده : بزرگترین آفت ایمان فقره

جایی که فقر از در وارد بشه ایمان از پنجره میپره بیرون

البته اسی هم قبول داره هنسرش،کارش،اشتباه بوده

ولی برخورد شماهم تنده

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐 عزیزم این کار خلاف مگه میشه  شراب حرام مثل زنا ...

مرد از هر راهی پول در بیاره واسه همسرش حلاله... چرا این خانومو بهش عذاب وجدان میدی

حقشه  شراب فروش شیطان خدا تو قرآنش گفته

پس اونایی که کانتینر کانتینر ویسکی و شراب اصل و این چیزا میارن چی اونا کین اونا چجوری میارن بابا دلت خوشه خرده رو مبگیرن عمده فروش آزاده چون پول داره همه رو با پول میخره 

لطفا حسود نباشیم