2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست
ن عزیزم من هفت هشت سال پیش واسه ی نفر ک ذهنش درگیر کلاهبرداری همسرش بود پرسیدم

من الان آقای مکارم رو هم نگاه کردم ..نگفته حلال هست 

شاید اون خانم چون نمیدونسته همسرش کلاهبرداره حکمش فرق داشته

وگرنه مالی رو ک مطمئنا بدونی حرامه زن و بچه و همسایه و پدر ومادر و... بقیه نداره 

استفاده ازش برای کسی جایز نیست

مگرنه ک موقع بارداری میگن لقمه شبهه دار نخورید

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره باباتو مگه نداری؟ 

بابای من حلال خور بود مثل اون مرجع تقلیدت نبوده که شرف نداشته باشه. در صمن من هم میتونم کلا بابات و مادرتو فک و فامیلتو بیارم وسط اما مثل تو بیشعور نیستم که ندونسته اسم کسی رو بیارم که ندونم زنده است یا مرده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐 عزیزم این کار خلاف مگه میشه  شراب حرام مثل زنا ...

حالا اینهمه شما حرص نخور چون تو این کشور تنها شوهر این خانوم اینکاره نیستند الان بیشتر از نماز خوون تو این کشور م.ش.ر.و.ب خور داریم اگه قانونه این کشور قانون بود حتی کسی نباید جرات میکرد اسمشو به زبون بیاره

ای بابا  ولش کن عیب نداره  اگه پدرتون فوت شده روحش شاد  براشون فاتحه خوندم🖤

فدات بشم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و ممنون 🖤🖤🖤🖤🖤 خیر سرش ۳۹ سالشه و مثلا لیسانسه اما از یه ادم بیسواد هم کمتر میفهمه خودشو هم دانای کل میدونه. هرکسی هم براس توضیح میده حرف خودشو میزنه جوابهاش هم که مشخصه شخصیتش چجوریه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فدات بشم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و ممنون 🖤🖤🖤🖤🖤 خیر سرش ۳۹ سالشه و مثلا لیسانسه اما از یه ا ...

امکان نداره ۳۹ سالش باشه الکی زده از مدل حرف زندش پیداست ۱۵ ۱۶ سالشه 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
امکان نداره ۳۹ سالش باشه الکی زده از مدل حرف زندش پیداست ۱۵ ۱۶ سالشه 

خدا داند. 

فدات بشم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و ممنون 🖤🖤🖤🖤🖤 خیر سرش ۳۹ سالشه و مثلا لیسانسه اما از یه ا ...

عیبی نداره

قطعا بعضی از ادما حقشون سرشون بیاد به بدترین شکل و نباید دلسوز بود تو این دوره تا بفهمن چقد خوبه همه چیز سر جای خودش باشه 

طرف داره میگه میخاسته واسه کادو روز زن حک کنه چهرمو رو طلا 

تازه نگرفته این ناراحت نشده 

بعد ب من میگن از فقر و حمله میکنن ب من حتی حاضر نیستن ی سر ب تاپیک هاش بزنن

عیبی نداره قطعا بعضی از ادما حقشون سرشون بیاد به بدترین شکل و نباید دلسوز بود تو این دوره تا بفهمن ...

چی بگم خواهر. بهر حال خدا انشالله شوهر استارتر رو به راه راست هدایت کنه اشتباه کرده تاوانشو هم پس میده. امیدوارم که ربگه براش درس عبرت بشه. 

خیر سرش مشهد زندگی میکنه با این عقایدش

بگذریم خواهر. ممنون برای ریپلایت ❤❤❤❤❤❤