2777
2789
دیوووووووووونه مگه ازدواج        

هزینه میخواستم بکنم

تو این گرونی🤣🤣🤣🤣

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم سخته ولی کاریش نمیشه کرده واقعا نامردا اولش راست و پوست کننده نمیگن شدنی یا شدنی نیست چرا ...

آی گفتی! 

همون اول گفت ۶تا ۸جلسه کافیه بعد ک گفتم هیچی ب هیچیه میگه تو بعضی تا ۱۳جلسه ام میشه! یا میگه خودم ۲۰دفعه فقط دستامو زدم! یکی نیست بگه لامصب شما مگه پول میدی!!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اوه اوه خدا کمکش کنه😆😆🤣🤣🤣😟😧😢🤕🤕🤕

بخدا🤕 آی ام پول خرج کن بدرد نخور

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخدا🤕 آی ام پول خرج کن بدرد نخور

اشکال نداره خیاطی یاد میگیری هنرنمایی میکنی 

کلی بهت افتخار میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اشکال نداره خیاطی یاد میگیری هنرنمایی میکنی  کلی بهت افتخار میکنه

گذاشتم کنار خیلی حجم کارام زیاد شده بود

برا ۷جلسه ک رفتم ۱۰۰گرفت با ارفاق😅 شانس اوردم هی میگفتم الان ۲۰۰و خورده ای میگیره

گذاشتم کنار خیلی حجم کارام زیاد شده بود برا ۷جلسه ک رفتم ۱۰۰گرفت با ارفاق😅 شانس اوردم هی میگفتم ال ...

من خیاطی رو گذاشتم واسه بعد از زبانم

انشالله

نمیشه چندتا کلاس باهم رفت

خدایی ۷ جلسه

۱۰۰ خوب ازت گرفته

آی گفتی!  همون اول گفت ۶تا ۸جلسه کافیه بعد ک گفتم هیچی ب هیچیه میگه تو بعضی تا ۱۳جلسه ام میشه! ...

همینو بگو ...نه من تو نت خووندم اگه موها نازک باشه جواب نمیگیرید کمترین 4 جلسه بیشترین 6جلسه جواب نگرفتید دیگه نمیگیرید همین اونا فقط برا پول اونطوری میکنند

من خیاطی رو گذاشتم واسه بعد از زبانم انشالله نمیشه چندتا کلاس باهم رفت خدایی ۷ جلسه ۱۰۰ خوب ازت ...

دقیقا منم وقتی بعد کلاس خیاطی بلافاصله میرفتم کلاس موسیقی کلا هنگ بودم!

آره خدا خیرش بده چون گفت هر ۱۰جلسه ۲۰۰ میشه! اما وقتی من برا اولین بار رفتم پیشش گفت ۶یا ۸جلسه آموزش مانتو، ۵۰تومنه! من ۲_۳دفعه پرسیدم تا مطمئن بشم...

همینو بگو ...نه من تو نت خووندم اگه موها نازک باشه جواب نمیگیرید کمترین 4 جلسه بیشترین 6جلسه جواب نگ ...

واقعا خاک بر سرشون

ملت از خدا نمیترسن..

اگه پول مفت داشتم آره... 

خدایی زورم میاد

نمیدونم ولی برا بیکینی فعلا چند جلسه میرم ایشالله اثر کنه😥

واقعا خاک بر سرشون ملت از خدا نمیترسن.. اگه پول مفت داشتم آره...  خدایی زورم میاد نمیدونم و ...

بزرگتراشون اختلاس میکنند نمیترسن اونوقت میخوای اینا از خدا بترسن ... 

ایشالله که اثر میکنه پیش پیش مبارک باشه   

بزرگتراشون اختلاس میکنند نمیترسن اونوقت میخوای اینا از خدا بترسن ...  ایشالله که اثر میکنه پیش ...

همینکارارو میکنن ک وضع ما اینه! ب جای اینکه تو خوبی ها از هم الگو برداری کنن تو کارای بد پیشتاز میشن!!

امید ب خدا

ممنون عزیزم⚘