30aram30 مدیر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 490 عنوان اگه لیزر موهای بدن انجام دادین بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 60 پست من دو جلسه رفتم و فقط باهام اینجوری شده که انگار موها زیر پوست مونده شما هم اینجوری شدین؟؟ درست میشه بعدش؟ 1399/11/26 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 واقعااااا ... این موهای زاید واقعا خسته کننده هستند ۳ونیم پول الکی دادم..بخدا هزارتا کارش داشتم ولی گذشتم .. اینم نتیجه اش! فعلا ی جلسه دیگه بیکینی رفتم و یکی دوبار دیگه میرم و نتیجه نداد ولش میکنم 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 خب کنار رونم بود چطور بگم کجا رو بزنه کجا رو نه! همه رو ک میگن شیو کنید بیاین! من پشت رونم مو نداره کرکه خودم شیو نکردم گفتم نمیخوام اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
sevin61 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4256 من با پلاتینیوم یه جلسه رفتم درد نداشت دیشب یه نفر گفت با الکساندارا برو پلاتینیوم خوب نیست به شک ا ... اخه خیلیا هم میگن پنج شش جلسه رفتیم هیچی به هیچی ادم میمونه بعدشم میگن دردش بعد انجام دادن لیرز اونم جلسه اول شدیدتره
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 کلا به جنس مو و رنگ پوستم خیلی بستگی داره میشه گفت شانسه که تو نداشتی🤣🤣🤣 جنس موهام...نمیدونم.. پوستم روشنهخداروشکر تو هیچی شانس نداشتم اینو میدونم👎🏻 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 اخه خیلیا هم میگن پنج شش جلسه رفتیم هیچی به هیچی ادم میمونه بعدشم میگن دردش بعد انجام دادن لیرز اونم ... دقیقا خیلی دلسرد میکنه آدم روکلی هزینه و وقت باید بزاری☹☹☹ اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
sevin61 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4256 ۳ونیم پول الکی دادم.. بخدا هزارتا کارش داشتم ولی گذشتم .. اینم نتیجه اش! فعلا ی جلسه دیگه بیکینی رف ... وااای چقدر گرون حیف واقعا آره بابا دیدی جواب نمیده نرو حیف اینهمه پول عیب نداره تنت سلامت حداقل بعدا افسوس نمیخوری فدااای سرت
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 من پشت رونم مو نداره کرکه خودم شیو نکردم گفتم نمیخوام 🤦🏻♀️من خر همه رو زدم 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 وااای چقدر گرون حیف واقعا آره بابا دیدی جواب نمیده نرو حیف اینهمه پول عیب نداره تنت سلامت حداق ... 🙁از شوهرم خجالت کشیدمبیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور... 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 🙁از شوهرم خجالت کشیدم بیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور... تصدق ت حالا فرودین هم پول کلاس زبان باید بده هم لیزر ازش خجالت میکشم اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
sevin61 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4256 دقیقا خیلی دلسرد میکنه آدم رو کلی هزینه و وقت باید بزاری☹☹☹ دقیقا اگه خواستی بری بیشتر تحقیق کن بعد برو
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 تصدق ت حالا فرودین هم پول کلاس زبان باید بده هم لیزر ازش خجالت میکشم من ک هم پول کلاس زبان، موسیقی، خیاطی..🤦🏻♀️ 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
sevin61 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4256 🙁از شوهرم خجالت کشیدم بیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور... قبول دارم سخته ولی کاریش نمیشه کرده واقعا نامردا اولش راست و پوست کننده نمیگن شدنی یا شدنی نیست چرا چون فقط دنبال جیب خودشون هستن که هر جوری شده پر کنند
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 قبول دارم سخته ولی کاریش نمیشه کرده واقعا نامردا اولش راست و پوست کننده نمیگن شدنی یا شدنی نیست چرا ... دقیقامن کلی استخاره کردم خوب اومد رفتم🤣🤣🤣 اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 من ک هم پول کلاس زبان، موسیقی، خیاطی..🤦🏻♀️ اوه اوه خدا کمکش کنه😆😆🤣🤣🤣😟😧😢🤕🤕🤕 اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا