2777
2789
واقعااااا ... این موهای زاید واقعا خسته کننده هستند    

۳ونیم پول الکی دادم..

بخدا هزارتا کارش داشتم ولی گذشتم .. اینم نتیجه اش! فعلا ی جلسه دیگه بیکینی رفتم و یکی دوبار دیگه میرم و نتیجه نداد ولش میکنم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خب کنار رونم بود چطور بگم کجا رو بزنه کجا رو نه! همه رو ک میگن شیو کنید بیاین!

من پشت رونم مو نداره کرکه خودم شیو نکردم گفتم نمیخوام 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پلاتینیوم یه جلسه رفتم درد نداشت دیشب یه نفر گفت با الکساندارا برو پلاتینیوم خوب نیست به شک ا ...

اخه خیلیا هم میگن پنج شش جلسه رفتیم هیچی به هیچی ادم میمونه بعدشم میگن دردش بعد انجام دادن لیرز اونم جلسه اول شدیدتره

کلا به جنس مو و رنگ پوستم خیلی بستگی داره میشه گفت شانسه که تو نداشتی🤣🤣🤣

جنس موهام...نمیدونم.. پوستم روشنه

خداروشکر تو هیچی شانس نداشتم اینو میدونم👎🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اخه خیلیا هم میگن پنج شش جلسه رفتیم هیچی به هیچی ادم میمونه بعدشم میگن دردش بعد انجام دادن لیرز اونم ...

دقیقا خیلی دلسرد میکنه آدم رو

کلی هزینه و وقت باید بزاری☹☹☹

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
۳ونیم پول الکی دادم.. بخدا هزارتا کارش داشتم ولی گذشتم .. اینم نتیجه اش! فعلا ی جلسه دیگه بیکینی رف ...

وااای چقدر گرون حیف واقعا  آره بابا دیدی جواب نمیده نرو حیف اینهمه پول عیب نداره تنت سلامت حداقل بعدا افسوس نمیخوری فدااای سرت

من پشت رونم مو نداره کرکه خودم شیو نکردم گفتم نمیخوام 

🤦🏻‍♀️من خر همه رو زدم

وااای چقدر گرون حیف واقعا  آره بابا دیدی جواب نمیده نرو حیف اینهمه پول عیب نداره تنت سلامت حداق ...

🙁از شوهرم خجالت کشیدم

بیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور...

🙁از شوهرم خجالت کشیدم بیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور...

تصدق ت 

حالا فرودین هم پول کلاس زبان باید بده هم لیزر ازش خجالت میکشم

تصدق ت  حالا فرودین هم پول کلاس زبان باید بده هم لیزر ازش خجالت میکشم

من ک هم پول کلاس زبان، موسیقی، خیاطی..🤦🏻‍♀️

🙁از شوهرم خجالت کشیدم بیچاره کلی بدو بدو کنه و شب بیدار بمونه من پولشو بریزم دور...

قبول دارم سخته ولی کاریش نمیشه کرده واقعا نامردا اولش راست و پوست کننده نمیگن شدنی یا شدنی نیست چرا چون فقط دنبال جیب خودشون هستن که هر جوری شده پر کنند

قبول دارم سخته ولی کاریش نمیشه کرده واقعا نامردا اولش راست و پوست کننده نمیگن شدنی یا شدنی نیست چرا ...

دقیقا

من کلی استخاره کردم خوب اومد رفتم🤣🤣🤣

من ک هم پول کلاس زبان، موسیقی، خیاطی..🤦🏻‍♀️

اوه اوه خدا کمکش کنه😆😆🤣🤣🤣😟😧😢🤕🤕🤕