2777
2789
لیرز کردن قسمتهای حساس دردناکه خیلی ادم اذیت میشه

برا من از اپیلاسیون دردش خیلییییی کمتر بود ولی چ فایده همشون سرجاشونن نگبتا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیرز کردن قسمتهای حساس دردناکه خیلی ادم اذیت میشه

من با پلاتینیوم یه جلسه رفتم درد نداشت

دیشب یه نفر گفت با الکساندارا برو پلاتینیوم خوب نیست به شک انداختم

ولی خدایی بدون درد بود

اونجایی که رفتم دوتا دستگاه پلاتینیوم داشتن

یکی ش رو تازه خریده بودن

کلی به شک افتادم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من با پلاتینیوم یه جلسه رفتم درد نداشت دیشب یه نفر گفت با الکساندارا برو پلاتینیوم خوب نیست به شک ا ...

من با الکساندرا میرم و البته بدون درد نیست یکم سوزن سوزنی میشه ولی قابل تحمله

ینی هیچ تاثیری نداشت؟؟

متاسفانه برت من هیچی جر اینکه موهای بیکینی اونم قسمت بالاش نازکتر شد و همینطور زیر بغل. تازه جاهایی ک موش کرکی بود ضخبمم شد!۰🤕

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
متاسفانه برت من هیچی جر اینکه موهای بیکینی اونم قسمت بالاش نازکتر شد و همینطور زیر بغل. تازه جاهایی ...

میگن اصلا کرکی ها رو لیزر نکنین

با چه دستگاهی رفتی؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
میگن اصلا کرکی ها رو لیزر نکنین با چه دستگاهی رفتی؟

کنار رونم بود..

الکساندرایت مدل دکا

کنار رونم بود.. الکساندرایت مدل دکا

کلا به جنس مو و رنگ پوستم خیلی بستگی داره

میشه گفت شانسه که تو نداشتی🤣🤣🤣

اخه جاهایه کرکی رو نباید لیزر کرد کلا 

خب کنار رونم بود چطور بگم کجا رو بزنه کجا رو نه! همه رو ک میگن شیو کنید بیاین!