2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه درس نخون و تنبل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9637 بازدید | 61 پست
مال من پدرش مهندسه برقه عموش دکتره مادر شوهرم معلمه سمت خانواده منمهمینطور این تافته جدا بافته شده ب ...

منم مهندس عمرانم

خانمم مهندس معمار

اما خواهر و برادر من تنبل

اینم عین عموش

من همون بچه تنبله هستم:)

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات خودتون و همسرتون چی هست عزیزم ؟ ببین درس خوندن باید تو خون بچه باشه . بچه های ما اون چیزی ...

همسرم مهندس الکترونیک خودم دیپلم هستم ولی همه فامیلهای ما همه تحصیل کرده هستن خودم دیپلم گرفتم ازدواج کردم بنا به دلایلی نتونستم ادامه بدم چون یه شهر دور قبول شدم همسرم قبول نکرد

همه که قرار نیست درسخون باشن ببین چی دوس داره خب

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
مال من پدرش مهندسه برقه عموش دکتره مادر شوهرم معلمه سمت خانواده منمهمینطور این تافته جدا بافته شده ب ...

نگا کن عزیزم چه پسر چه دختر تو این شیطونن کاقعا مجازی بزرگشم دیگه درس کم میخونه چه برسه بچه شیطون و بازیگوش باهاش بخون اما دعواش نکن و باهاش لجبازی نکن 

همشش مدام تکرار نکن بیا درس بیا درس اینطور بچه زده میشه 

بنظرم یا برای اینکه امتحان خوب بده کادوهای کوچیک بهش بده شاید علاقه مند شد یا از مشاور کمک بگیر 

والا ما کلاس سوم که مدرسه هم میرفتیم بازیگوشی میکردیم الان بچه که کلا مدرسه هم نمیره

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
درس خوندن چیزیه که باید خودش بخواد وگرنه هرچقدر اطرافیان بهش بگن نمیفهمه تا خودش بهش برسه ... ترجیحا ...

کلاس اول بردم پیش روانشناس اختلال تمرکز داشت ولی با جلساتی که رفتیم ۵۰ درصد بهتر شد باید پیش روانپزشک ببرم

٨ یا ٩ساعت? واسه کنکور که نمیخونن بچه کلاس سوم ایتدایی نهایتا ٢ ساعت 

فکر کنم زیاد حساسین بهش بگین یه قانون داریم ساعتی که کارتون مورد علاقه اش نیست اتفاق خاصی نیست ٢ ساعت تایم درس هست قبلش کاراش انجام بده تا مشکلی پیش نیاد و اگر قانون رعایت نکنه جریمه میشه , رعایت قانون هم جایزه داره ( البته این برای انگیزه هست وگرنه نباید باشه) به ازای هر روز که رعایت میکنه یه ستاره بهش بدین قشنگ یه تقویم دیواری بزارید روش استیکر ستاره بچسبونین مثلا ١٠ تا شد یه چیز متناسب براش بخرین اگر قانون رعایت نشه دوتا ستاره کسر میشه یا کارتونش حذف میشه هرجور با اخلاقیاتش جورتره درس خوندن به بازی و‌مسابقه تبدیل کنین 

کلاس اول بردم پیش روانشناس اختلال تمرکز داشت ولی با جلساتی که رفتیم ۵۰ درصد بهتر شد باید پیش روانپزش ...

باید کامل جلساتش ادامه میدادید که درمان بشه وگرنه مقطعی که موثر نیست .... به نظرم در کنار روان پزشک جلسات روان شناسیش هم کامل کنید اینجوری موثرتر و ماندگارتره   

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️