2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه درس نخون و تنبل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9636 بازدید | 61 پست
باید بشینی باهاش بخونی

تو رو خدا اين پيشنهادا رو ندين يعني چي كه مادر كار وزندگيشو ول كنه بشينه جدول ضرب ياد بده! مگه قديم كه ١٠ تا بچه داشتن مادرا ميشستن پاي درس بچه؟ همه هم دكتر مهندس باسواد شدن بچه خودش بايد بخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت موقع حرف زدن دست روی التش می بره یا ناخن می خوره

نه ولی چند سال پیش لکنت زبان گرفته بود که با رفتن پیش روانشناس حل شد ولی الان اگه خیلی بهش سخت بگیرم زبونش میگیره خیلی کم ولی

نه بهش قرص میده فقط رفتار درمانی

تمرکز زیاد نداره برعکس بردار کوچیکش تازه ۵ سالش شده طبق تمرینهای من با پسرم هم جدول ضرب حفظ شده هم شعر کتاب فارسی رو ولی خود پسرم ۵۰ تا بیشتر حفظ نیست بازم من زیاد گفتم

چندسالته عزیزم؟

چندسالگی ازدواج کردی؟

چندتا بچه داری؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
تو رو خدا اين پيشنهادا رو ندين يعني چي كه مادر كار وزندگيشو ول كنه بشينه جدول ضرب ياد بده! مگه قديم ...

خب واقعا دیگه راهی نیست این شیوه تو دبیرستانم نارسایی داره یعنی حدااااکثر تا دیپلم والا من مجردم ولی این تنها راهی بود که آشنامون پیدا کرد هییییچ راهی جواب نمیداد راستش قبلا یه جور دیگم بود یعنی اگه بچه چیزی نمیشدم اوکی بودن(البته خوب میکردنا) ولی خب الان مامان باباعه حرص بعد ازدواج طرفم میخورن البته من با این شیوه نوین اصلا وافق نیستم فقط میخواستم بگم چرا اینجور شدن