2777
2789
عنوان

پیرزن کوچمون مامانمو ب فوش بست

205 بازدید | 17 پست

بچه هااعصابم خرابه پیرزن همسایمون کوچه رومیشوره بعد گل درخونشون میاره دم خونه ما ک مامانم همش بشوره غروب مامانم ب پیرزنه ب حالت لبخند وباکمال احترام گف مادرجان گل درخونتونو جم کن نیار دم خونه ما ک مجبورشم بشورم همش همسایه آزاری اصلاخوب نیست پیرزن عفریته بیشرف برگشت بمامانم گف بتوچه جن.... ده منم گفتم خجالت بکش مامانم جای دخترت داره مامانم اصلا توکوچه نمیشینه ک توبخای بمادرم تهمت بزنی کل همسایه هاطرف مامانموگرفتن ریدن ب اون پیرزن چون همسایه هامون میدونن مادرم برای پاکی ودرستی نمونه نداره ومامانم کوچه نشین نیست واهل غیبتم نیست مادرم پاکه بخاطرهمین دوتاازهمسایمون ریدن ب پیرزنع طرف مامانموگرفتن ولی اعصابم خرابه چرا این پیرزن اینکاروکرد حالم بده خییلی مادرم اشک توچشماش جم شد سرنمازش نفرینش کرد دلداریم بدید دارم روانی میشم😭

ناراحت نباش از این موردا زیاده 

این لفظه زشت ج.......ده انگار نقل و نبات دهن همه هست 

با دهن سگ دریا نجس نمیشه مادرتو اروم کن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اینطور وقتا بحث نکنید 

تذکر بدید گوش نداد زنگ بزنید ۱۱۰ خودشو جمع میکنه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پیرزنه چون خیلی عصبانی شده دیگه اوج عصبانیتشو خواسته با بدترین فحش نشون بده. نه اینکه فکر میکنه ...

اره دیگه ملت این حرف افتاده دهنشون اینو به هم میگن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اون پیرزنه چون خیلی عصبانی شده دیگه اوج عصبانیتشو خواسته با بدترین فحش نشون بده. نه اینکه فکر میکنه ...

ب چ قیمتی ب قیمت بی ابروکردن مادرم تو دروهمسایه ب قیمت اشکای مادرم من ومادرم ک تابتونیم نفرینش میکنیم ازخداتوقع دارم ب بدترین شکل ممکن زمینش بزنه

از ادب شما در متنی که نوشتی به ادب مادرت پی بردم!! در ضمن نفرین برمیگرده سمت خود طرف

مامانم درشان خودش  ندید فوش خودشو تحویل خودش بده گفتم چرا گف سنش بالاس نمیتونم جواب بزرگان بدم دارم میسوزم خیلی اون پیرزن داداشامو داییمو نفرین کرد مامانمم سرنمار اونونفرین کرد

ب چ قیمتی ب قیمت بی ابروکردن مادرم تو دروهمسایه ب قیمت اشکای مادرم من ومادرم ک تابتونیم نفرینش میکنی ...

عزمزمه منکه کار پیرزنه رو توجیه نمیکنم. منظورم اینه این فحش شده دم دستی ترین. شنیدم مادر به بچش میگه. میخوام بگم نباید اینقدر تحت تأثیر این حرف قرار بگیرید. بسپاریدش به خدا و تمام

گردن شما حق داره نگران نباش بالاخره باید جواب این تهمت و بده

خدا ازدهنت بشنوه حالم ازغروب بده داداشام نمیدونم چ گناهی کردن داداشام ک جوونن گرف ب نفرین باداییامو😭😭

عزمزمه منکه کار پیرزنه رو توجیه نمیکنم. منظورم اینه این فحش شده دم دستی ترین. شنیدم مادر به بچش میگه ...

درسته نمیدونم چراهضمش برام سخته بخدا بیشتر چون داداشام جوونن نفرین کرد

مامانم درشان خودش ندید فوش خودشو تحویل خودش بده گفتم چرا گف سنش بالاس نمیتونم جواب بزرگان بدم دارم ...

حالا فکر کردی به زبون گربه سیاه بارون میاد 

ولش کن 

بنده خدا اون خانم چون پیر بوده و اعصاب نداشته یه چیزی گفته، اولا هیچکس حرفهاشو باور نکرده دوما نفرین هاش به خودش برمیگرده

درسته نمیدونم چراهضمش برام سخته بخدا بیشتر چون داداشام جوونن نفرین کرد

عزمزمه نفرین اونم ناحق فقط و فقط به خود طرف برمیگرده.

اگر قرار آدمها با نفرین دیگران کاریشون بشه دنیا از جمعیت در حال ترکیدن نبود.

این فکر رو که کلا بی خیال

اینطور وقتا بحث نکنید تذکر بدید گوش نداد زنگ بزنید ۱۱۰ خودشو جمع میکنه

بمامانم گفتم بزار بترسونمش بگم میخام ادعای حیثیت ابروکنم برم زنگ بزنم۱۱۰ مامانم نزاشت گف ی گوهی خورده ولکن ۳۲ساله باهیچکس دعوامون نشده باابرو زندگی کردیم پامون کلانتری بازنشده نمیخام بازبشه بخاطر ی پیرزن بی شخصیت مطمعنم خداحقمومیگیره همش میگه مطمعنم این روزا تاوان میده قلبم اینومیگه