2777
2789
عنوان

مادر سنگ دل

171 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من چند شب پيش مهمون داشتم داداشم و مادرم اينا اومده بودن يهو دختره داداشم خيلي شديد گريه ميكرد جيغ ميزد شش ماهشه همه مون خيلي ترسيده بوديم . بعد يهو مامان و بابام نميدونين چ رفتاري ميكردن انگار خونه ما مشكل داره همشم ميگفتن بچه از ي چيزي ترسيد . داداشمم الكي ميگفت جن و پري اذيتش كردن من خيلي خيلي ناراحت شدم الانم چند روزه جوابشونو نميدم به نظرتون من مقصرم يا اونا مامانم خيلي خرافاتيه اعصابمو  خورد كرده كلي گريه كردم از دست رفتاراشون يا وقتي ميان خونه من همش ميگن خوابمون مياد مريضيم ولي جاي ديگ اينجوري نيستن

معلومه که عزیزم تقصیر تو نیست این خرافات چیه

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنظرمن اونا یه مشکلی دارن بگو جن و پری هم اگه باشه شما باخودتون اوردین 

گفتم بهشون اتفاقا . زن داداشمم ميگفت اون دل درد داره اينجوري ميكنه ولي بقيه حرف خودشونو ميزدن از بس گفته بودن من جرات نداشتم بخوابم 

ناراحتی نداره بابابگوچقدرخرافاتی هستین مارواذیت نمیکنن چجوریع شمارواذیت میکنن

اخه من خيلي خواب هاي پريشان و كابوس ميبينم مادرم منو بيچاره كرده همش ميگه جن ها تو خواب اذيتت ميكنن نميدونم چيكار كنم از بس گفته حالمو بد ميكنه